Äänikirjasovellus LoadMyBook

Äänikirjasovellus Peda.netissä

Peda.netiin on integroitu äänikirjasovellus yhteistyössä LoadMyBookin kanssa.

Miten koulut voivat käyttää sovellusta?

• Syksystä 2023 lähtien sovellukseen lähdetään tuomaan ilmaista materiaalia opettajien ja oppilaiden käyttöön eri kouluasteille suunnattuna.
  • Yksittäinen kunta tai oppilaitos voi hankkia sovelluksen käyttöönsä omien sisältöjen tuottamista varten erikseen päätettävälle kohderyhmälle.

Lisätietoja: info@peda.net

tai

Jouko Jokinen
jouko.jokinen@peda.net
040-8054767

Oletko kiinnostunut saamaan oman tuotoksesi äänikirjaksi?

Ota yhteyttä meihin!

Äänikirjasovelluksen käyttöönotto Peda.net-sivulle

1. Klikkaa ylläpitäjänä sivustolla vihreää "Luo"-painiketta.
  2. Valitse äänikirjasovellus oppimateriaaleista. Löydät sen skrollaamalla sivua alaspäin.
  3. Anna sovellukselle nimi ja tallenna moduuli.
  4. Nyt voit mennä tutustumaan tarjolla oleviin sisältöihin ja valita moduuliin haluamasi äänikirjan.

Kirjojen käyttäminen OmaTilan kautta:
  1. Rekisteröi itsellesi Peda.net-tunnus, ellei sinulla jo ole sitä, osoitteessa peda.net.
  2. Luo omaan profiiliisi sivu haluamallasi nimellä.
  3. Avaa luomasi sivu ja klikkaa vihreästä painikkeesta "Luo".
  4. Valitse alaspäin skrollaamalla äänikirjasovellus "LoadMyBook".
  5. Anna sovellukselle jokin otsikko ja tallenna.
  6.  Nyt voit valita luomallesi sivulle haluamasi äänikirjan kuunneltavaksi.