Naantalin opisto

Tervetuloa Naantalin opiston Peda.net-sivuille.

Tervetuloa Naantalin opistoon! Opistomme on kansalaisopisto, joka tarjoaa oppimisen iloa eri-ikäisille. Toimintamme on kaikille avointa asuinpaikasta riippumatta. Opiston ylläpitäjä on Naantalin kaupunki.

Opistossa työskentee kolme päätoimista työntekijää: rehtori Erja Launiala, suunnittelijaopettaja Jenny Verta, opistosihteeri Paula Neuvonen ja iltavahtimestari Mika Nieminen. Lisäksi opistossa työskentelee n. 90 erialojen tuntiopettajaa ja luennoijaa. Opistossa opiskelee vuosittain n. 4000 kurssilaista. 

Peda.net on Naantalin opiston verkko-oppimisympäristö, jonne opettajat laittavat mm. kurssien oppimateriaaleja ja tekevät verkkokursseja. Peda.netin käyttäminen aloitetaan luomalla Peda.net-tunnus. Kurssikohtaisen salasanan saat kurssin opettajalta.

Vasemmalla on "ainepuu", jota klikkaamalla löydät aineet ja kurssit. Mikäli kurssin kohdalla näkyy lukon kuva, pääset katsomaan tietoja opettajan antamalla salasanalla.

Peda.netin kautta et voi ilmoittautua opiston kursseille. Ilmoittautumaan pääset opiston kotisivuilla, jotka avautuvat kuvaa klikkaamalla.

Näyttökuva 2020-4-22 kello 15.20.09.png