Digitaitokalenterit 1-6 ja 7-9

Digitaitokalenterit vuosiluokille 1 - 6 ja 7 - 9

digitaitokalenteri_alakoulu.JPG
digitaitokalenteri_ylakoulu.JPGSekä luokille 1 - 6 että 7 - 9 on laadittu oma digitaitokalenteri opetussuunnitelman tavoitteiden tueksi. Alakoulun kalenterissa sisällöt on jaettu eri kuukauisille vuosiluokittain. Yläkoulun kalenterissa sisällöt on ryhmitelty aineittain vuosiluokkakohtaisesti.

Kalenterin avulla pyritään tarjoamaan opettajille perusrunko digitaitojen opettamiseksi. Samalla turvataan tasa-arvoinen digitaitojen opetus kaikille kuopiolaisille oppilaille. Opettajan kannattaa pyytää apua koulun tutoropettajalta ja kiertäviltä mentoreilta niihin aiheisiin, jotka tuntuvat itselle vierailta. Kalenteri toimii täten myös erinomaisena tutoropettajan työkaluna omassa työyhteisössä.

Molemmat kalenterit löytyvät kahdessa muodossa. A3-kokoisena löytyy kalenterinäkymä ja A4 -kokoisena vihkomuotoon taitettu näkymä. Oikealla olevien linkkien kautta voit ladata tiedostot itsellesi.

Alakoulun kalenterin tekijät:
CC-BY-SA_icon.svg.pngKuopion kaupunki/Jarno Bruun, Hanna-Kaisa Kannisto ja Maarit Oikarinen. 2018. Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Yläkoulun kalenterin tekijät:
CC-BY-SA_icon.svg.pngTekijät: Kuopion kaupunki/Sinikka Leivonen, Jarno Bruun ja kuopiolaiset aineenopettajat. 2019. Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä