Jynkänlahden koulu

6. -luokkalaisten huoltajille yläkoulujen tutustumistilaisuudet

Hei nykyisten 6. -luokkalaisten huoltajat!

Jynkänlahden yläkoulun esittelytilaisuus pidetään tiistaina 20.11.2018 klo 18.00 koulun juhlasalissa. Tilaisuudessa rehtori esittelee koulun toimintaa. Koulun osoite: Varsanpolku 2.

Tervetuloa!
Jukka Raiskinmäki
Rehtori

Muiden koulujen esittelytilaisuudet ovat seuraavasti:
21.11 . Pyörö
27.11. Minna Canth
10.12. Puijonsarvi; Neulamäki
11.12. Vehmersalmi; Kissakuusi; Riistavesi
12.12. Hatsala


Jynkänlahden koulu 50 vuotta!

Jynkänlahden koulu täyttää 50 vuotta. Juhlaviikko on vko 48, jolloin ke 28.11.2018 kouussamme pidetään Jynkänlahti 2030 -toimintapäivä (työpajat) ja 50-vuotisjuhla perjantaina 30.11.2018 klo 13.

TIEDOKSI: Vaihtoehtoinen koulumatkareitti: Puustilantie 10

Vaihtoehtoinen koulumatkareitti: Puustilantie 10
Ohessa rivitalorakennuttajan info-tiedote: "Rakennamme rivitaloasuntoja kohteessa Puustilantie 10, työmaaliikenne sekä pyöräilevät koululaiset voivat aiheuttaa kohtuuttomia vaaratilanteita nuorille koululaisille. Pyydän Teitä informoimaan lapsia ja heidän vanhempiaan työmaa-alueesta. Työmaan kohdalla on kevyenliikenteen väylää kavennettu valtauksella mutta kuitenkin se on käytössä.

Jynkänlahden koulu

Jynkänlahden koulu sijaitsee n. 7 km Kuopion keskustasta etelään Jynkän kaupunginosassa osoitteessa Varsanpolku 2. Koulun välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Kallaveden kirkko ja alueen erinomaiset liikuntamahdollisuudet kuten esimerkiksi Lippumäen urheilupuisto jalkapallon keinotekonurmikenttineen ja Lippumäen uimahalli ja jäähalli. Myös koulun piha-alueelle on rakennettu välitunti- ja koululiikuntaan soveltuvia pelikenttiä.

Koulu on rakennettu vuonna 1968 ja täydellisesti peruskorjattu vuosina 2004-2006. Tällöin rakennettiin koululle myös uusi liikunta- ja juhlasali. Koulu muodostuu päärakennuksesta (A), lisärakennuksesta (B) ja viipalerakennuksesta (C). Syksyllä 2018 koulussamme aloittaa 461 oppilasta. Henkilökuntaa on kaikkiaan 41 henkilöä. Koulullamme on urheilupainotus. Urheiluluokkia ovat luokat 7G ja 8G ja 9G. Urheiluluokkien oppilailla on mahdollista osallistua seurojen järjestämiin aamuharjoituksiin tiistai- ja torstaiaamuisin klo 8-10 (7lk vain ti).

Koulumme kaikki opetustilat ovat hyvässä kunnossa remontin jäljiltä ja mm. teknisten töiden opetustilat ovat koulussamme erinomaiset. Koulu tarjoaa monipuolista perusopetusta ja valinnaisainetarjontamme on laaja. Kieltenopetus on monipuolista ja opetusta annetaan englannin, ruotsin, saksan, ranskan ja venäjän kielissä koulun oman opettajakunnan toimesta.

Koulumme osallistuu Liikkuva Koulu, Make It Now ja Erasmus -hankkeisiin tänä lukuvuonna.

Jukka Raiskinmäki, rehtori