Aurinkorinteen koulu

Aurinkorinteen koulu

Koulun yleisesittely

Koulussamme on 526 oppilasta ja 23 luokkaa. Luokat ovat perusopetuksen luokka-asteilla 1-6. Koulumme painotus on oppiaine äidinkieli ja kirjallisuus. Olemme mukana kestävän kehityksen Vihreä Lippu -hankkeessa.

Liikenne ja turvallisuus (Monialainen oppimiskokonaisuus)

Aurinkorinteen koulu osallistuu 2018-2019 Fiksusti kouluun -kampanjaan, jonka tavoitteena on lisätä koulumatkojen kulkemista pyöräillen, jalkaisin tai joukkoliikenteen avulla. 
Fiksusti kouluun -hanke Kuopiossa  pyora.jpg

Kodin ja koulun yhteistyöpäivänä 28.9. saimme hankkeen kautta neljä uutta polkupyörää oppilaiden käyttöön.
 
Marras-tammikuussa oppilaat tekivät itse heijastimet tai saivat itselleen uuden heijastimen.

heijastin_resized.jpg

Heijastimia saimme lahjoituksina Lähi-Tapiolalta ja ELY- keskukselta. Kiitos heille.

 

Maailma 2030

YK:n jäsenmaat asettivat tavoitteita vuonna 2015 kestävän kehityksen edistämiseksi. Vuoteen 2030 mennessä erityinen pyrkimys on poistaa äärimmäinen köyhyys maailmasta ja turvata hyvinvointi ympäristölle kestävällä tavalla. Kuopion kaupunki ja Aurinkorinteen koulu tukevat pyrkimystä järjestämällä lukuvuonna 2018-2019 monialaisen oppimiskokonaisuuden, jonka tavoitteena on lisätä oppilaiden ymmärrystä kestävästä kehityksestä. Luokkatasot voivat lukuvuoden aikana korostaa valitsemiensa alateemojen sisältöjä osana opetustaan, ja erityinen teemaviikko pidetään 18.-22.2.2019. Oppimiskokonaisuus toimii suorana jatkumona jo koulussa ennestään toimiville Vihreä Lippu -käytänteille.

Kuvahaun tulos haulle maailma 2030