Lehmon koulu

Tiedote kotiin!

Koulun ja kodin päivää vietettiin 28.9. Vaikka monella huoltajalla on varmasti haaste järjestää vapaata työstä koulupäivän ajaksi, niin teitä huoltajia oli kivasti läsnä päivän touhuissa luokissa, aamun reksikahvilla ja koululounaalla oman lapsen kanssa. Meille koulun aikuisille jäi päivästä oikein positiivinen kuva ja teiltä saamamme palute kannustaa meitä osallistumaan myös ensi syksynä Koulun ja kodin päivään. Yhteistyö koulun ja kodin välillä on ensiarvoisen tärkeää ja mikäs sen parempi tapa on yhteistyötä tehdä, kun koulupäivä, jossa myös huoltajilla on mahdollisuus olla mukana, osallistua koulutyöhön ja keskustella koulun aikuisten kanssa. Kiitos kaikille päivään osallistuneille!

Monialainen oppimiskokonaisuutemme "Monipuolinen metsä" on myös saatu vietyä läpi. Teemaviikon aikana nähtiin ja opittiin paljon erilaisia asioita metsästä ja mikä parasta, toiminnallisin menetelmin. Turvallisuuteen liittyvä poistumisharjoitus pidettiin onnistuneesti 26.9..

Syksyn aikana kertailemme ProKoulun positiivisen käyttäytymisen käyttäytymisodotuksia ja vietämme KIVa-koulun teemapäivää. Opiskelua monipuolistaa syysloman jälkeen myös Anssi Tikanmäen orkesterin konsertti "Maisemakuvia Suomesta". Muitakin pieniä mausteita syksyn mittaan varmasti on tarjolla mm. oppilaskunnan toimesta. Lokakuun aikana oppilaat suorittavat arviointisuunnitelman mukaisen formatiivisen arvioinnin Wilmassa (4.-6. luokat), eivätkä kaukana ole enää joulu-tammikuun aikana käytävät oppimiskeskustelut, joihin opettajat teitä kutsuvat erikseen. Muilta osin koulutyö jatkuu totutun tiiviinä aina joululomaan saakka.

Mukavaa syyslomaa ja iloa syksyn pimeyteen!

Antti Väänänen

Tervetuloa Lehmon koulun sivuille!

Lehmon koulu.jpg

Lehmon koulu on Kontiolahden kunnan suurin alakoulu, joka sijaitsee Lehmon taajaman eteläpäässä lähellä Joensuun kaupungin keskustaa. Koulussamme on yli 350 oppilasta. Opetusryhmiä on kaikkiaan 24, joista erityisluokkia 11. Oppilasmäärä on kasvusuunnassa, koska koulun ympärille rakennetaan koko ajan uusia asuntoja. Myös koulua on laajennettu ja remontoitu 4 vuoden ajan, joten koulumme tilat ovat hyväkuntoiset ja nykyaikaisesti varustellut. Koulumme laajennusten ja peruskorjauksen vihkiäispäivää vietimme 28.11.2011.