3. Så här hittar du ditt barns grupps sidor (gruppkod)

Vad är en gruppkod?

En gruppkod ger dig åtkomst till ditt barns daghemsgrupps sidor på Peda.net. Du får gruppkoden av daghemsgruppens personal.

När du använder gruppkoden:

1. dirigeras du automatiskt till gruppens sida.
  2. åtkomsträtt till gruppens sida sparas för ditt användarnamn.
  3. länken till gruppens sida sparas under "Mina länkar" under ditt användarnamn.
💡 Du kan få gruppkoden antingen som en kod eller som en länk - du hittar anvisningar för båda alternativen på den här sidan.

Följ dessa steg om du får gruppkoden som en länk

1. Klicka på länken för gruppkoden som du har fått från daghemmet eller kopiera hela länkens adress och klistra in den i webbläsarens adressfält.
  2. Logga in i Peda.net-tjänsten med ditt eget Peda.net-användarnamn.
  3. Du ser ett meddelande om att koden har godkänts; anslut till sidan genom att klicka på "Anslut som deltagare".
  4. Du kommer omedelbart att dirigeras till ditt barns grupps sidor och se meddelandet "Du har lagts till som deltagare på sidan".

Följ dessa steg om du får gruppkoden som en kod

1. logga in i Peda.net med ditt eget användarnamn
  2. Öppna snabbvalsmenyn
  3. Skriv gruppkoden i fältet ”Anslut dig med gruppkod” och tryck på ”Anslut”
  4. Om koden är rätt flyttas du om en stund till ditt barns grupps sidor.

💡 Kom också ihåg att meddela daghemmet när du anslutit dig till gruppens sidor med gruppkoden.

Du ser mappen om ditt barns uppväxt på sidan efter att personalen lagt till dig som administratör för mappen om ditt barns uppväxt. Om ditt användarnamn har lagts till som administratör av uppväxtmappen redan tidigare, ser du mappen om ditt barns uppväxt genast på gruppens sida.

Har du lagt märke till sidomenyn?

Peda.nets sidomeny öppnas på mobila enheter genom att trycka på knappen i övre vänstra hörnet. Sidomenyn gör det möjligt att se alla undersidor, till exempel ditt barns uppväxtmapp, och navigera mellan sidorna.

Peda.net käyttää vain välttämättömiä evästeitä istunnon ylläpitämiseen ja anonyymiin tekniseen tilastointiin. Peda.net ei koskaan käytä evästeitä markkinointiin tai kerää yksilöityjä tilastoja. Lisää tietoa evästeistä