Ruoka- ja juhlapalvelut

Mitä palveluja järjestämme

Ravintolapalvelut, tilat ja majoitus - toiveitanne kuunnellen!
Olemme mukana tarjoamalla teille majoituksen, laadukkaat ateriapalvelut, monipuoliset tilat sekä tietenkin ystävällisen ja osaavan henkilökuntamme.
Ota yhteyttä, rakennetaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Juoma.jpg Juhlat ja pitopalvelutoiminta
Wiivinsalin ruokala tarjoaa tasokkaita ateriapalveluita niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Ruokalassamme on pidetty hienoja juhlia ja yritysten edustustilaisuuksia sekä juhlittu päivänsankareita, hääpareja ja valmistuneita.

Autamme sinua mielellämme juhlan, kokouksen tai tilaisuutesi suunnittelussa ja järjestelyssä.

Tiesitkö, että Opiston ruokapalvelut tekevät tilaustyönä myös kotijuhliin tarvittavat tarjoilut.
Ota yhteyttä, jos tarvitset helpotusta juhlien tarjoilujen valmistamiseen.
Me teemme sen puolestasi, juuri niin kuin sinä haluat.

Kokoukset

kahvitukset.JPGKokouksen pitäminen Haapaveden Opistolla on helppoa ja mukavaa. Kun kaikki järjestelyt on valmiiksi laitettu, voivat kokoukseen osallistujat keskittyä tapaamiseen hyvillä mielin. Kokousten yhteyteen on valittavana monipuolisia tarjoiluja. Meillä voitte aloittaa kokouksenne mieleisellänne tarjoilulla. Kokouslounas ja -päivällinen tarjotaan myös monipuolisesta buffet-noutopöydästä. Laitamme tarjoilut juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi.
Lämpimästi tervetuloa Haapaveden Opistolle viettämään mukavaa ja helppoa kokousta, leppoisassa ympäristössä!

Tilamme ja palvelumme soveltuvat myös
Syntymä- ja merkkipäivien viettoon
Hääjuhlaan
Sukukokouksiin
Muistotilaisuuksiin

Lönninkartanossa sijaitseva Wiivinsali on vanha ja idyllinen tila juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tilan voi yhdistää juhlasaliin, jolloin saa myös mahdollisuuden isompaan juhlaan tai tanssihäiden järjestämiseen.
Tervetuloa katsomaan tiloja ja tutustumaan palveluihin!


Salaatit.jpg Kurssit ja leirit
Haapaveden Opistolla voit vaivattomasti järjestää erilaisia kursseja, leirejä ja koulutuksia. Yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Haapaveden Opistolle on helppo tuoda valmiit ryhmät yhdistysten, säätiöiden ja järjestöjen itse järjestämille kursseille tai leireille. Mitä toivotkin tilaisuudelta, olet tervetullut viettämään antoisaa aikaa oman ohjelmasi ja henkilökuntasi kanssa.

Tykypalvelut
Erilaisten työyhteisöjen henkilöstön omat koulutuspäivät ja työhyvinvointia tukevat virkistyspäivät ovat myös mahdollisia. Meillä voit yhdistää luontevasti päivän koulutuksen, hyvään ruokaan ja palveluun.


Koulutus- ja kokoustilaisuuksien lisätiedot:
Opiston vaihde: 040 868 2290
Juhla- ja ruokapalvelujen lisätiedot:
Opiston keittiö 040 868 2270

Pyydä tarjous


Opiston yhteystiedot ja kampusalueen kartta