Lukuvuosi 2015-2016

Meidän tukaritoiminta koulussamme!

Hei vaan!

Tänä lukuvuonna tukioppilaiden ohjaajana toimin minä, Tyrväisen Jonna. Tukaritoiminnan lisäksi opetan koulussa biologiaa, maantiedettä, kuvataidetta, historiaa ja ATK-kurssiakin.

Tämä lukuvuosi on minulle ensimmäinen tukariohjaajana, onneksi olenkin saanut kanssani työskentelemään joukon reippaita ja aktiivisia tukarinuoria.

Tukioppilaat kokoontuvat kanssani kerran viikossa suunnittelemaan toimintaa/tapahtumia, erityisesti seiskaluokkalaisille ja toki myös muillekin koulun oppilaille. Tukareiden rooli koulun arjessa on toimia tukena ja roolimallina seiskoille. Heille tukioppilaat pitävätkin jokaisessa jaksossa eri aiheisen kummitunnin. Lukuvuoden ensimmäisen kummitunti painottui opiskelumotivaatioon. Seuraava kummitunti pidetään marraskuussa, aihe on vielä hieman harkinnassa.

Seuraavana suunnitelmissa on Halloween Discon järjestäminen, jossa tukarit ovat myös mukana. Muita tulevia tapahtumia ovat: joulukalenteri, halipäivä, laskiaisrieha, pääsiäisrieha, vappumeningit ja mahdollisesti muuta mukavaa. Ja tietysti keväällä valitsemme uudet tukarit seuraavalle lukuvuodelle uusiin seikkailuihin.