Vaajakummun yhtenäiskoulu

Ajankohtaista

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 7.1.2019 lukujärjestyksen mukaisesti.

Tiistaina 22.1. oppilaille esitellään Leader in me -prosessi, johon olemme koko henkilökunta sitoutuneet.

Liikennejärjestelyt koulualueella

Toivomme erityistä tarkkuutta lapsien tuomiseen ja hakemiseen koulusta. Oppilaat tuodaan ja haetaan koulun yläpuolella sijaitsevalta parkkipaikalta! Näin vältämme vaaratilanteita koulun risteyksessä.

Pyydämme myös huomioimaan, että parkkipaikan lämpötolppapaikat on varattu henkilökuntamme käyttöön. Taksien saattoliikenne tapahtuu parkkipaikan koulun puoleisessa päässä. Koulun kautta kiertävät bussit pysähtyvät koulun portin pielessä.
Kannustamme oppilaita liikkumaan omin lihasvoimin kouluun ja takaisin kotiin!

Koulumme pihaan on moottoriajoneuvolla ajo kielletty klo 7-17. Tuolloin koulun pihalla leikkii vielä esiopetuksen ja Jälkkärin lapsia. 

Vaajakummun yhtenäiskoulu

Vaajakummun koulu sijaitsee Vaajakoskella Jyväskylän kaupungissa. Vaajakumpu on perusopetusta antava yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 600 oppilasta vuosiluokilla 1 - 9. Pääkoulun lisäksi Haapaniemen päiväkoti-koulussa opiskelee ensimmäisen ja toisen luokan oppilaita. Omaa henkilökuntaa kouluilla on noin 80.

Toiminta-ajatuksenamme haluamme luoda edellytykset oppimiselle ja kasvamiselle turvallisessa, erilaisuuden hyväksyvässä ja itsetuntoa tukevassa yhteisössä yhteistyössä kotien ja muun ympäristön kanssa.

Nykyinen koulurakennus on otettu käyttöön syksyllä 2004. Koulun suunnitteli pieksämäkeläinen arkkitehti Art Michael, joka otti huomioon lasten ja opetuksen tarpeet. Koulun sisätaideteoksen toteutti taiteilija Tuomo Blomqvist ja ulkotaideteoksen kuvanveistäjä Timo Hannunen.