Vaajakummun yhtenäiskoulu

Tiedote (9.9.) Niitynpääntien rakennustyöt 11.9.2019 alkaen

TIEDOTE NIITYNPÄÄNTIEN RAKENNUSTÖISTÄ

Niitynpääntie suljetaan Telekujan kohdalta liikenteeltä kaivujen vuoksi keskiviikkona 11.9.2019.

Työalueen ohitse kulkeva liikenne on kierrätettävä Haapatien kautta, jossa väliaikainen kulkureitti kulkee Vaajakummun koulun kentän ja moottoritien välisellä alueella.

Työmaa-alueella liikkuu koneita ja autoja ja toivommekin alueen asukkailta ja oppilailta malttia ja tarkkaavaisuutta työmaan lähistöllä liikuttaessa.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä. 

Valmistelevia töitä koulun lähiympäristössä tehdään jo maanantaina ja tiistaina. Maanantaina parantelemme kulkureittejä murskeella ja tiistaina Ramudden tulee tekemään aitaukset kentän viereen. Kenttä erotetaan korkeilla mellakka-aidoilla liikenteestä.

Lisätietoja:

Joonas Nätti

Altek Aluetekniikka –liikelaitos

Puh: 014 266 8716

Joonas.natti@jkl.fi

Vaajakummun yhtenäiskoulu

Vaajakummun koulu sijaitsee Vaajakoskella Jyväskylän kaupungissa. Vaajakumpu on perusopetusta antava yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 600 oppilasta vuosiluokilla 1 - 9. Pääkoulun lisäksi Haapaniemen päiväkoti-koulussa opiskelee ensimmäisen ja toisen luokan oppilaita. Omaa henkilökuntaa kouluilla on noin 80.

Toiminta-ajatuksenamme haluamme luoda edellytykset oppimiselle ja kasvamiselle turvallisessa, erilaisuuden hyväksyvässä ja itsetuntoa tukevassa yhteisössä yhteistyössä kotien ja muun ympäristön kanssa.

Nykyinen koulurakennus on otettu käyttöön syksyllä 2004. Koulun suunnitteli pieksämäkeläinen arkkitehti Art Michael, joka otti huomioon lasten ja opetuksen tarpeet. Koulun sisätaideteoksen toteutti taiteilija Tuomo Blomqvist ja ulkotaideteoksen kuvanveistäjä Timo Hannunen.