Yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen kansainvälisyyspäivät

Tervetuloa Jyväskylään kansainvälisyyspäiville kokemaan kansainvälisyyden monimuotoisuus

Jyväskylän kaupungilla ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla sekä Opetushallituksella on ilo toivottaa tervetulleiksi kaikki yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen kansainvälisyyspäiville 15.-16.11.2019 Jyväskylään.

Tapahtuma on osa #koulutuksensuperviikko  #Jyväskylä, joka alkaa 14.11. Martti Ahtisaari-päivillä ja huipentuu lauantaina 16.11. järjestettävään yhteen Suomen suurimmista opettajien täydennyskoulutustapahtumista KEOS2019. Kansainvälisyyspäivien teemana on "Kansainvälisyyden monimuotoisuus" ja KEOS2019 tapahtuman teemana on "Ei ole toisia - on vain meitä". 

Perjantaina 15.11. kansainvälisyyspäivät järjestetään Suomen vanhimmassa suomenkielisessä lyseossa, Jyväskylän Lyseon lukion tiloissa. Lauantaina 16.11. osallistujilla on mahdollisuus osallistua KEOS2019 -tapahtumaan Jyväskylän Paviljongissa. Useille keskisuomalaisille opettajille KEOS2019 on pakollinen VESO-päivä.

Kansainvälisyyspäivien pääluennoitsijana 15.11. toimii kansainvälisen rauhanvälitysyhteisön Al Amana Centerin Keski-Suomesta lähtöisin oleva johtaja Aaro Rytkönen. Lauantaina 16.11. pääpuhujana on europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen.

Ohjelmaan pähkinänkuoressa pääsette tutustumaan tältä sivulta

Tervetuloa!

Pia Bärlund
Palvelupäällikkö,
Kieli- ja kulttuuriryhmien opetus
Jyväskylän kaupunki
OPH_Su_Ru_vaaka_pms.jpg
gradia_logo.pngjyvaskyla_logo_web_iso.jpg