Tehtävien palautus

Oppilasarviointi

Tehtävänäsi on laatia muutamalle kummiluokan oppilaalle sanallinen arviointipalaute harjoittelujakson päätteeksi. Arviointipalauteen on tarkoitus perustua koko harjoittelujakson liikuntatunteihin, joten on tärkeää, että pyrit havainnoimaan oppilaiden työskentelyä ja oppimista jokaisella tunnilla. Asioiden muistamista ja palautteen kirjoittamista helpottaa se, että kirjaat havaintojasi tuntien jälkeen ylös esimerkiksi kummikoulupäiväkirjaan.

Arvioinnin tulee pohjata liikunnan opetussuunnitelmassa asetettuihin tavoitteisiin kyseiselle luokkatasolle. Käytä hyödyksesi Jyväskylän kaupungin liikunnan taitotasotaulukkoa, jonka löydät Pedanetistä kurssin työtilasta (Liikunta-tavoitteet ja arviointikriteerit, vuosiluokat 3-6). Pyri kirjaamaan palaute kuitenkin riittävän konkreettisesti ja siten, että alakouluikäisen oppilaan on helppo ymmärtää käyttämääsi kieltä.
Muista, että arvioinnin on tarkoitus kannustaa ja tukea oppilaan oppimista liikunnassa. Pyri siis löytämään erityisesti asioita, jotka sujuvat, joissa oppilas on kehittynyt tai jotka ovat oppilaan vahvuuksia liikunnassa. Kirjoita myös jokin kehityskohde tai muu tulevaisuuden tavoite oppilaalle. Anna palautetta sekä työskentelytaidoista että liikuntaan liittyvästä osaamisesta ja oppimisesta. Palautteet toimitetaan jakson päätteeksi luokanopettajalle, joka jakaa ne myöhemmin oppilaille.

Arvioinnit toimitetaan ohjaavalle opettajalle viimeisen opetuskerran jälkeen. Ohjaava opettaja toimittaa arvioinnit kootusti luokanopettajalle.
  • Palauta kuva tai muu tiedosto
  • Palauta merkintä
  • Palauta linkki

Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia lähettää mitään.

Oppimispäiväkirja

Palauta tähän oma päiväkirjasi kummikoulusta. Päiväkirjan tulee sisältää seuraavat osiot:
- Tuntien jälkeinen päiväkirja (lomakepohja, 5-8 sivua)
- Loppuraportti harjoittelun päättyessä (2-3 sivua)
- Oppilaantuntemustehtävä (noin 2 sivua)

Sisällytä kommenttisi luokkatunnin seuraamisesta ja liikuntatapahtumasta kaikkiin edellä mainittuihin osioihin!

Palauta oppimispäiväkirja 11.12. mennessä!
  • Palauta kuva tai muu tiedosto
  • Palauta merkintä
  • Palauta linkki

Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia lähettää mitään.