LIGHTaBOT Joensuu (2020)

Light a Bot

Light a Bot on OPH:n rahoittama hanke, jonka tarkoituksena on levittää makerkulttuuria ja STEAM-opetusta Joensuun alueen kouluihin. Lisäksi hanke tutkii ja testaa uusia kokeellisia oppimisympäristöjä, kuten virtuaalitodellisuus ja pedagoginen pakohuone.

Light a Botin toimipiste sijaitsee Joensuun Lyseon peruskoulusta (Koskikatu 10). Tila löytyy pohjakerroksesta, teknisentyön luokan ohessa/vieressä olevasta luokkatilasta.
***********************************************

Tule seuraamaan Light a Bottia Instgramiin ja Facebookkiin! 
http://instagram.com/lightabot_joensuu/

https://www.facebook.com/lightabotjoensuu/

#lightabot
#joensuunmediakeskus
#makerjuttuja
#eCraft2Learn
#pakopeliopetuksessa

Tinyurl osoite tälle sivustolle:
https://tinyurl.com/Lightabot

LIGHTaBOT - Maker kulttuuria ja STEAM -opetusta

Mikä?
LIGHTaBOT on OPH:n rahoittama hanke, jonka tarkoituksena on avata ajatuksia ja mahdollisuuksia Makerkulttuurin suuntaan ja toisaalta tarjota mahdollisuuksia tutustua uudenlaisiin opetustapoihin.  Työskentelyssä pyritään käyttämään STEAM -opetusta (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics). Perimmäisenä tavoitteena on levittää näitä ajatuksia Joensuun alueen kouluihin. Hanketta koordinoi Tuomo Parkki.

Tuomo Parkki
tuomo.parkki@edu.joensuu.fi
p. 050-3555666

Missä?
Huhtikuun 2019 alkaen LIGHTaBOT on muuttanut Joensuun Lyseon peruskoulun tiloihin. Hanke jatkaa toimintaansa normaaliin tapaan! 

LIGHTaBOT sijaitsi lukuvuonna 2018-19 fyysisenä tilana Botania Oy:n tiloissa. Tilaa käytettii koulutustarkoituksiin (niin opettajat kuin oppilaat) ja siellä säilyteytiin myös hankkeen laitteisto ja tavarat, joita lainattiin kouluille.

LIGHTaBOT mahdollistaa, eli tarjoamme kouluille lainaan laitteita ja tarvikkeita, joiden avulla voidaan koululla vetää erilaisia projekteja - makerhengessä ja STEAM -viitekehyksessä. Opetajalle pyritään järjestämään tarvittava koulutus ja mahdollisuuksien mukaan myös apua opetustilanteeseenkin. Esimerkiksi syksyllä 2018 oli muutamia kiinnostavia projekteja Joensuun alueen ylä- ja alakouluissa. Voit lukea niistä saaduista kokemuksista tältä sivustolta.

Tätä sivustoa päivitetään ja kehitetään hankkeen edetessä! IMG_1919.JPG