Sivujen julkaiseminen muille käyttäjille

Omien sivujen linkitys muille

Voit kätevästi jakaa tekemiäsi sivuja muille vaikkapa suoraan Facebookin kautta. Tällä videolla näet myös ohjeen siitä, miten saat näkyviin sivusi suoran internetosoitteen. Tämän osoitteen voit kopioida ja liitää esimerkiksi opettajasi kurssisivulle. Näin voit tehdä ja tallentaa vaikkapa ryhmätyön tai jonkun muun isomman projektin Omaan tilaasi ja palauttaa sen sitten opettajan luomaan palautuskansioon linkin muodossa.

Sivuje julkisuuden määrittäminen

Jotta muut netinkäyttäjät voivat lukea sivujasi, sinun on annettava heille oikeudet siihen. Voit määrittää julkisuuden niin, että kuka tahansa voi nähdä sivusi tai niin, että ne näkevät vain sinun määrittelemäsi henkilöt. Samalla tavalla voit määrätä sen, ketkä sivujasi pystyvät muokkaamaan.

Ohjeet näet tästä:


Yhteydet

Yksittäisten käyttäjien lisääminen julkisuusasetuksiin on kätevää, mutta mikäli sivu pitäisi jakaa koko luokalle, menee siihen turhaa aikaa. Kannattaakin perustaa luokkakavereista ryhmä, jolloin voit jakaa tuottamasi sisällön heille kaikille yhdellä kertaa. Siihen löydät ohjeet tästä videosta, joka samalla kertaa sinulle, millä tavalla voit käyttää Omaa tilaa sosiaalisena mediana.