Tapahtumat

Oman koulun oppilaskunnan palaveri 4.4.2018

Oppilaskunta kokousti keskiviikon keskipäivän aikaan. 
Aiheena oli pohtia pareittain koulun tilojen toimivuutta, asioiden sujuvuutta ja sujumattomuutta, mihin voidaan itse vaikuttaa ja missä tarvitaa apua ulkopuolisilta. Lisäksi harjoittelimme oikeaa kokoustekniikkaa! Kokouksen puheenjohtajana toimi Daniel ja sihteerinä Elsa.

Oman koulun oppilaskunnan palaveri 15.2.2018

Oppilaskunta haastattelee koulumme oppilaita kouluviihtyvyyteen liittyvissä asioissa. Käytiin läpi tilannekatsaus, missä vaiheessa kyselyt ovat. Ja pohdittiin vähän, minne koko koulun kevätretki voisi suuntautua!

Oman koulun palaveri 18.1.2018

Sääskiniemen koulun oppilaskunnan edustajat palaveerasivat ja ideoitiin tulevan kevään tapahtumia.
Nostettiin esille myös kaverien huomioimisen tärkeys, jälleen!

Toimintaperjantai 1.12.2017

Oppilaskunta organisoi koko koulun väelle toimintapisteitä, joita kierrettiin ryhmissä.
Oli rentoutuspiste: siellä vastuuhenkilöinä olivat Juuli ja Riina, jotka antoivat rentoutushierontaa rauhallisen musiikin soidessa. Pisteellä olija sai valita lukemisensa, tai palapelinteon.
Oli salaatintekopiste: jokainen sai rakentaa tarjollaolleista aineista oman lounassalaattinsa. Vastuuta tällä pisteellaä kantoi Sofia ja Elsa.
Liikuntapiste: Jaro, Daniel ja Manu olivat rakentaneet saliin liikuntapisteitä, joissa sai monipuolista kuntoilutreeniä.
Tablettipisteellä oli vastuuhenkilöinä Kustaa ja Touko. Monilukutaitoa ja kriittistä materiaalin arvioitia kaveriporukalla.

Parituntisen lopuksi käytiin yhdessä palautekeskustelut ja kirjattiin ylös uusia kehittämisdeoita tuleviin toimintapäiviin.

Länsipuolen ja Sääskiniemen palaveri

Länsipuolen oppilaskunnan edustajat palaveerasivat Sääskiniemellä 31.10.2017
Sovittiin:
  • Salainen kaveri-tempauksesta
  • Kaveripenkkiasiasta
  • Palautelaatikko-asiasta
  • Hyvinvointi- ja liikuntapäivästä