Tervetuloa Eräkarkkuun!

Pimeäsuunnistukset alkavat ja mahdollisuus tulentekoon!

Kurssikalenteriin on tänään laitettu kaksi mahdollisuutta antaa näyttö pimeäsuunnistuksessa sekä varattu ilta tulentekoon. Päivät ovat kalastuskoulutuksen yhteydessä torstaina 27.9. ja toinen päivä metsätalouskoulutusviikolla tiistaina 9.10.
Muista ilmoittautua kalenterin kautta!
Hanski ja Marjo

Työpaikkailmoitus Napapiiriltä!

Tällainen työpaikkailmoitus tuli tänään (20.8.) sähköpostiin, tutkailkaa!

Tarjoamme ympärivuotista työtä hyvälle tyypille Napapiirin Husky Parkissa. Työympäristö on miellyttävä, työ todella monipuolista, ja työkavereina paitsi muita hyviä tyyppejä, myös lähes 100 aitoa siperianhuskya. Puisto on auki vuoden jokaisena päivänä. Haemme joukkoomme energistä ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta ei tarvita, kunhan asenne on kohdallaan, olet innostunut, ryhmähenkinen ja työtä pelkäämätön etkä hätkähdä ihan pienestä. 😊 Ihanneikä olisi 25-45 vuotta, mutta tästä olemme tarvittaessa valmiita joustamaan.

 

Työ on ulkotyötä. Talvella työ painottuu reellä ajamiseen ja asiakaspalveluun. Isolla charter-reellämme ajo vaatii paitsi hyvää kuntoa, myös vähintään 160 cm pituutta ja yli 60 kg painoa. Lisäksi työhön kuuluu koirien hoitoa, aitausten siivousta ja puiston yleistä kunnossapitoa. Työvälineitämme ovat myös moottorikelkat ja mönkijät (tarvittaessa opetamme myös niiden käytön). Kesälläkin työtä riittää – taidoistasi ja mieltymyksistäsi riippuen rakennushommia ja/tai puiston yleisiä tehtäviä. Suomen kieli on välttämätön, niin kuin myös kohtuullinen englannin kieli, koska kommunikointi asiakkaiden kanssa tapahtuu lähes täysin englanniksi. Muu kielitaitokaan ei ole pahasta. 😊

 

Työharjoittelun ajaksi mahdollisuus myös yhteismajoitukseen. Syksyn treenit koirien kanssa ovat jo alkaneet, ja meillä on kova kiire saada porukka kasaan. Toimi siis nopeasti ja laita meille pikaisesti viestiä CV:n kera osoitteeseen office@huskypark.fi, tai soittamalla numeroon 040 088 0057 / Kaj Erkkilä (myös iltaisin/viikonloppuisin).

Opiskelumaksujen laskutuksesta

Opiskelumaksulaskun postituksessa on siirrytty sähköpostiin! S-postin lähettäjänä on Tarja Eklöf toimistolta eli huomio tämä kun availet s-postejasi. Jos et laskua löydä, ota yhteyttä Tarjaan!

XXL-alennukset

XXL-alennukset koskevat vain Tampereen Lielahden myymälää - EI Kalevaa! Lielahden eräosaston päällikkö pyysi muistuttamaan asiasta koska joku oli yrittänyt saada alennusta Kalevasta.
terv. Hanski