Pöljän koulu

WALTTI-koululaiskortti

Käytössä olevia Waltti-koululaiskortteja ei kerätä oppilailta pois. Korteille päivittyy uusi lukuvuosi, kun korttia käytetään linja-autossa ensimmäisenä koulupäivänä 12.8.2020.

Jos oppilas rikkoo tai kadottaa kortin, hänen on maksettava Waltti-koululaiskortin hinta 5,00 €. Uusi kortti tilataan koulutoimiston kautta ja korttimaksu maksetaan Kuopion kaupungin tilille.

 

Syksyllä jaetaan uudet Waltti-koululaiskortit 1.lk:ien ja 7. lk:ien oppilaille. Osalla tulevista 1.lk oppilaista on jo Waltti-kortti käytössä esiopetuksen ajalta, heille ei anneta uutta korttia. Ensimmäisenä koulupäivänä kaikki koululaiset kuljetetaan kouluun, vaikka heillä ei olisi vielä uutta korttia.

 

Waltti-kortteja ei kerätä pois myöskään oppilailta, joilla ei enää syksyllä ole oikeutta maksuttomaan koulukuljetukseen. Näille Waltti-korteille ei enää päivity uutta lukuvuotta.

Tiedote uusille ekaluokkalaisille ja heidän huoltajilleen.

Tutustumispäivä uusille ekaluokkalaisille pidetään ti 11.8 klo 9-10, jolloin ekaluokkalainen voi tulla tapaamaan opettajaa ja tutustumaan tiloihin huoltajansa kanssa.
 
Ensimmäinen koulupäivä on 12.8 klo 8.25-12.25. Taksikyytiläisten hakuajat ilmoitetaan ennen sitä tekstiviestillä huoltajalle. Reittilinjaston aikataulut (bussit 47, 48) voi tarkistaa netistä hakusanalla:  vilkku.kuopio.fi

Rehtorina toimii 1.8.2020 alkaen Tarja Piiroinen 040 7401 329
Iltapäiväkerhoon liittyvistä asioista voi kysyä koulutoimistosta Tiina Kirjavaiselta  044 740 1302
Iltapäiväkerhoa pidetään koululla ohjaajien voimin joka koulupäivä klo 12.25-16.30 lähinnä 1-2.luokkalaisille.

Liitteenä on diaesittely, joka on suunnattu huoltajille tutustumispäivän sijasta, kun korona estää vierailemisen koululla.

Tervetuloa Pöljän kouluun!.pdf