Kaarisillan yhtenäiskoulu

Ajankohtaista

Tervetuloa Kaarisillan yhtenäiskoulun
perheiltaan ke 18.9. klo 18.45.

Tilaisuuden aiheena on
kodin ja koulun välinen yhteistyö
sekä lapsen ja nuoren koulunkäynnin tukeminen.

Puhujana toimii kokenut erityisopettaja,
ohjaava opettaja Tiina Heikkinen.
Tilaisuuteen ovat tervetulleita
sekä koulumme huoltajat että oppilaat.
Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Iltapäivähoito
 
Iltapäivähoito sijaitsee B-rakennuksessa (matala tiilirakennus) kuvataiteen luokassa. Iltapäivähoitoa on saatavilla joka koulupäivä klo 12 - 17.

Iltapäivähoidon puhelinnumero: 044 701 5231


Läksyhelppi
Läksyhelppi toimii sinisessä solussa ma - to klo 13.10 - 14.45 ja vihreässä solussa ma - to klo 12.20 - 13.50.

Viikkotiedote


VIIKKO 38

Maanantai
16.8.
- Gospel-konsertti salissa klo 11-12.
- 9AB ensiapukoulutus salissa klo 12-13.

Keskiviikko 18.9.
- Keskiviikkokerhot alkavat ensimmäisellä pitkällä välitunnilla.
- 6.- 9. luokkien LV-tunti
- Ysien ja huoltajien pesispeli klo 17.45-18.45.
- Koko koulun yhteinen perheilta klo 18.45-19.45.

Torstai 19.9.
- 2B kirjastossa klo 8-10.
- 9B ensiapukoulutus klo 9-10.
- 9A ensiapukoulutus klo 10-11.
- Aamustartti klo 10.05


Kaarisillan yhtenäiskoulu

Kaarisillan yhtenäiskoulu on noin 500 oppilaan koulu keskellä Poria. Koulussa opiskelee oppilaita ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Uusi, joulukuussa 2016 valmistunut koulu sijaitsee vehreässä ympäristössä, kauniin Kirjurinluodon kupeessa.

Opettajia koulussa on lähes 40 ja muuta henkilökuntaa toistakymmentä eri alan ammattilaista. Opettajat, kuraattori, sosionomit, koulunkäynninohjaajat, kouluruokalan väki, siistijät, kiinteistönhoitaja, koulusihteeri, kouluterveydenhoitaja ja Iltis-väki kaikki yhdessä ovat oppilaan apuna ja tukena koulunkäynnissä ja opiskelussa.

Koulussamme on lähes sata maahanmuuttajaa noin 20 eri maasta. Olemme järjestäneet valmistavaa opetusta jo yli 15 vuoden ajan, ja tällä hetkellä koulussamme toimii kaksi erillistä valmistavan opetuksen luokkaa ja yksi inklusiivinen valmistavan opetuksen ryhmä. Lisäksi maahanmuuttajataustaisia oppilaita on integroitu kaikille luokka-asteille. Erilaisuuden arvostaminen on konkreettisesti läsnä jokaisena koulupäivänä.

Kaarisillan koulun tavoitteena on herättää lapsissa tiedonhalua, kasvattaa heitä käyttäytymään hyvien tapojen mukaisesti, kunnioittamaan muita, tuntemaan itsensä ja arvostamaan erilaisuutta. Koulumme työskentelee tiiviisti kotien kanssa, painottaa kulttuuriperinnettä ja aktivoi harrastuksiin. Tarkoituksenamme on ohjata nuoria itsenäisiksi, harkintakykyisiksi ja hyvinvoiviksi yhteiskunnan jäseniksi.

Kaarisillan koulun taival alkoi syksyllä 2008, jolloin entinen Isosannan alakoulu ja Pohjois-Porin yläkoulu yhdistyivät ja tuloksena syntyi vuosiluokille 1.-9. suunnattu yhtenäiskoulu. Vuonna 2014 koulun nimi vaihdettiin Kaarisillan yhtenäiskouluksi.

Kaarisillan yhtenäiskoulu on suvaitsevainen ja monikulttuurinen koulu, joka on täynnä ääntä, iloa ja energiaa. Kaarisillassa opitaan ja koetaan yhdessä! Koulumme arkea ja juhlaa voi seurata Facebookissa, Instagramissa ja blogistamme.