Yhteisölliset ja vapaasti muokattavat oppikirjat

Ohjeet

Ohjeista löydät käyttöönotto-ohjeistuksen opettajille. Ohjeessa on kerrottu asiat, jotka opettaja voi viestiä myös oppilaille.

e-oppi-ohjeet.jpg

Opemappi

Opemappi on e-Opin opettajapalvelu, josta peruskouluopettajat voivat ladata kirjoja ja opettajamateriaaleja. Myös lukioiden opettajamateriaalit ladataan Opemapista. Opemappi toimii vielä kevään 2018, jonka jälkeen toiminta siirtyy osoitteeseen www.e-oppi.fi/latauspalvelu.

Opemappi on opettajille maksuton, mutta Opemappiin pääsy edellyttää perusopetuksessa aineiston tilausta ja lukion opettajalta käyttöönottopäätöstä.


e-oppi-opemappi.jpg

Lukiot

Ohjeet opiskelijalle:

1) Lukiossa tai oppilaitoksessa ei ole käytössä e-Opin oppikirjaa, mutta haluat opiskella e-Opin vuorovaikutteisella ja mediarikkaalla e-kirjalla.

a) Kirjaudu Peda.nettiin (oikea yläkulma).
b) Osta osallistumisoikeus e-Lukio Minervan kirjaan. Tarvitset verkkopankkitunnukset.
c) Kirjasta syntyy linkki Peda.netin etusivullesi.

2) Lukiossa on käytössä e-Opin oppikirja

Pääset ostamaan e-Opin vuorovaikutteisen oppikirjan osallistumisoikeuden seuraamalla opettajaltasi saamia ohjeita. Jos et ole ohjeita saanut, ostaminen suoritetaan valitsemalla lukio ja huolella oikea oppikirja. 

Vaiheet
a) Kirjaudu Peda.nettiin (oikea yläkulma).
b) Osta osallistumisoikeus oikeaan kirjaan Lukiot-sivulta. Tarvitset verkkopankkitunnukset.
c) Kirjasta syntyy linkki Peda.netin etusivullesi.


Ohjeet opettajalle:

Lukiot-sivustolla hallinnoidaan lukioiden käytössä olevia kirjoja. Teemme sinne koululle oman sivun, jonne siirrämme tilatut kirjat. Laitamme myös kaikki asetukset valmiiksi, joten kirjat ovat heti valmiita opetukseen. Saat myös opiskelijoille välitettävät kirjalliset ohjeet, jotta he löytävät oikean kirjan helposti ja ostaminen on vaivatonta. Haluamasi kirjat opetusryhmillesi saat tilattua täältä: https://www.e-oppi.fi/latauspalvelu/


e-oppi-lukiot.jpg

Yhteystiedot ja tilaukset

Asiakaspalvelu
Miika Sjöman
050 9111388
miika.sjoman@e-oppi.fi

Tilaukset Kirjavälityksen, BTJ:n, Edustoren kautta tai suoraan e-Opilta.

FB-f-Logo__blue_72.png Twitter_logo_blue.png