Kerhotoiminta

Koulun kerhot syksyllä 2018.

KERHOTIEDOTE

Kerhotoiminta saadaan jälleen käyntiin. Tässä ensimmäisen jakson kerhotoimintaa. Ilmoittelemme muista myöhemmin alkavista kerhoista kun tulevat ajankohtaisiksi. Odottelemme uusien käsityötilojen valmistumista ja niiden valmistuttua tulemme pitämään käsityökerhoja aiempaa enemmän. Ilmoittelemme niistä myöhemmin.

Liikuntakerhoa järjestetään 1-3. luokan oppilaille. Kerhoa ohjaa Heidi Ramberg. Kerho on tarkoitettu sekä tytöille ja pojille. Kerhoa pidetään maanantaisin kello 13.15-14.00. Kerho aloittaa ensimmäisen kerran 27.8. Ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan pihatelineille.

Taekwondo- kerho aloittaa toimintansa koulussamme. Kerho on lähinnä lajin esittelyä ja lajista kiinnostuneet voivat jatkaa sen parissa kansalaisopistossa. Kerhokertoja on meidän koululla neljä kertaa ja ensimmäinen kerta tiistaina 21.8. 15.00-16.00 Marian johdolla. Harjoitteluun kuuluu myös monenlaista temppuilua ja pitopaikka on koulumme Sali. Kerhon kohderyhmänä ovat 3-6. luokkalaiset oppilaat.

Taitoluistelukerho aloittaa toimintansa Enni Aaltosen johdolla. Kerho on kansalaisopiston alainen ja suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille ja pojille. Ensimmäinen kerhokerta on keskiviikkona 22.8. kello 15.15-16.15.

Yleisurheilukerho on suunnattu 3-6. luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululiikuntaliiton piirin kisat lähestyvät ja toivomme kisoihin pyrkivien osallistuvan lisäohjaukseen ja kolmiottelun lajien harjoitteluun. Kerhoa ohjaa Mari Mäenpää ja se pidetään yleisurheilukentällä. Kerhokertoja on yhteensä kolme ja ne ovat keskiviikkoisin 22.8, 29.8. ja 5.9. kello 14.15-15.00 ja 15.00-15.45. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen kellonaikaan. Telineillä tavataan.

Pesäpallokerho aloittaa myös harjoittelunsa. Kerhoa ohjaa Saara ja sitä pidetään koulumme kentällä. Kerho on tarkoitettu 4-6. luokkalaisille tytöille ja pojille ja ensimmäinen kerhokerta on 23.8. kello 14.00-15.00.

Geokätkeilyä, käsitöitä , liikuntaa ja luonnontietoa ohjataan Karin pitämässä kerhossa. Sisältö on monipuolinen ja valintakriteerit menevät vuodenajan, tilojen ja ilmojen perusteella. Kerho on tarkoitettu 4-5. luokkalaisille ja ensimmäinen kerhokerta on keskiviikkona 22.8. kello 14.00-15.00. Ensimmäinen tapaaminen kerholaisilla on pikkukirjastossa.

Kuvaamataidon-kerho aloittaa Minnan johdolla torstaisin kello 14.00-15.00. Kerho on 3-6. luokkalaisille tytöille ja pojille ja pidetään Minnan luokassa. Ensimmäinen kerhokerta on torstaina 23.8.

Laulupaja jatkaa laulamistaan Marian johdolla. Lapset on jaettu kahteen ryhmään. Pienemmät 1-2. luokkalaiset lapset laulavat keskiviikkona 14.00-14.45. Ensimmäinen kerta on 19.9. ja kokoontuminen pikkukirjastossa. Isommat lapset 3-6. luokkalaiset harjoittelevat keskiviikkoisin kello 15.00-16.00. Ensimmäinen kerta on myös 19.9. Kokoontuminen on pikkukirjastoon.

 

 Kerhoon osallistuville lapsille ei ole järjestetty erillisiä kuljetuksia vaan kotiin pääsee kolmen tai neljän kuljetuksella. Mikäli koulupäivä pitenee kolmeen kerhosta johtuen, on lapsi oikeutettu maksuttomaan välipalaan koulussa. 1-2.luokan oppilaiden osalta linja-auton odottaminen on valvottua . Koulun luokissa pidetään läksyparkkia, jossa lapset voivat odottaa kuljetusta ja tehdä samalla kotiläksynsä. Kerhoihin voi ilmoittautua joko tällä tiedotteella tai sähköisesti viestillä Helmen kautta lapsen omalle opettajalle. Soitelkaa, jos Teillä on kysyttävää kerhoista. Ilmoittelemme vielä muistakin alkavista kerhoista. Lapset, jotka eivät ole kuljetusoppilaita ja joiden kerho alkaa kaksi tuntia koulun päättymisen jälkeen käyvät välillä kotona lepäilemässä ja tulevat sen jälkeen kerhoon.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haluan osallistua __________________________________________________kerhoon.

Nimeni on ______________________________________________ ja olen ______luokalla.

_____________________________________

Huoltajan allekirjoitus