BÄNDIKERHO

Hei bändiläiset ja bändiläisten huoltajat! 27.8.2020

 

Onpa meillä erittäin mukava bändi kasassa tänäkin vuonna. Eilen soittelimme kitaraa, rumpuja, pikkukilkuttimia ja lauloimme. Mahtavan innostunut ja musikaalinen porukka!

Pyytäisin, että hankkisit lapsellesi nuottikansioksi ohuen kansion (pehmeä tai kova), missä lapsi voi säilyttää bändikerhon nuottipapereita. Nuottikansio otetaan aina mukaan bändikerhoon. Jos lapsesi on ollut aiempinakin vuosina bändikerhossa, vanha kansio käy tietysti ja vanhat nuotitkin kannattaa olla mukana.

Lapsesi voi myös ottaa pientä välipalaa keskiviikkoisin mukaan ja nauttia ne bändikerhokokoontumisen alussa musiikkiluokassa. 

Mukavaa alkusyksyä!

Leila

Kokoontumisaika ja paikka!

Bändikerhossa soitetaan ja lauletaan monenlaista musiikkia ja päästään esiintymäänkin. Kerho on tarkoitettu koulumme 3.-6.luokkalaisille oppilaille, jotka haluavat musisoida ryhmässä ja ehkä vähän sooloillakin.

Kokoonnumme joka viikko keskiviikkoisin koulumme musiikkiluokassa klo. 14.45-15.45. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on ke 26.8.2020. Poikkeuksista ilmoitan Wilma-viestillä huoltajille. Ohjaajana on Leila Qvist-Pettersson.

Bändiläisen kannattaa hankkia kansio, mihin kerää minulta saamansa nuotit. Pientä välipalaa voi tuoda mukanaan syödäkseen kokoontumisen alussa.

Tervetuloa!