≡ Navigointi

Tammijärven koulu

TIEDOTE TAMMIJÄRVEN KOULUN VÄELLE 15.3.2017

TIEDOTE TAMMIJÄRVEN KOULUN VÄELLE 15.3.2017

Luhangan kunnanvaltuusto on kokouksessaan 9.3.2017 tehnyt päätöksen koskien ulkopaikkakuntalaisia Tammijärven koulussa 1.8.2017 alkaen. Seuraavaksi lainaus pöytäkirjasta §7:

” Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy 1.8.2017 lukien myös ulkopaikkakuntalaisia oppilaita Luhangan kouluun ja järjestää heille kunnan kustantamat oppilaskuljetukset erikseen laadittavan reittisuunnitelman mukaisena.

Päätös: Kunnanvaltuusto hyväksyi äänin 12-3 kunnanhallituksen ehdotuksen.”

Suureksi ilokseni voin siis johtajaopettajana toivottaa kaikki nykyiset koulumme Jyväskylän putkilahtelaiset, joutsalaiset ja hartolalaiset oppilaat seuraavasta lukuvuodesta 2017-2018 eteenpäin ilman määräaikaa, tervetulleeksi Tammijärven koulun (nimenmuutos: 1.8.2017 Luhangan koulun) oppilaaksi. Myös uudet oppilaat ovat tervetulleita koulumme oppilaiksi kyseisiltä alueilta.

Teen kevään aikana uudet oppilaaksiottopäätökset oppilaille, joiden vanhemmat ovat ilmoittaneet minulle alkuvuodesta kirjallisena, että lapsi jatkaa koulumme oppilaana.

Tammijärven koulun johtajaopettaja,

Leila Qvist-Pettersson p. 040 3479 217

KENKÄKAAOS!

Koulun henkilökunta toivoo hartaimmin, että huoltajat merkitsisivät lastensa vaatteisiin - erityisesti Kuoma-kenkiin - lapsen nimen tai jonkin muun tunnuksen, mistä lapsi tunnistaa helposti omat vaatteensa koululla. Näin vältetään tilanteet, joiss...

TYÖMAA-AIKA ALKAA

HEI KOTIVÄKI! 5.10.2016

Jokohan se nyt alkaa!

Tammijärven koulun uudisrakennusurakka aloitetaan aitaamalla työmaa-alue torstaina 6.10.2016. Perjantaina metsuri alkaa jo kaataa työmaa-alueelta puita.

Torstaista alkaen koululle ja kirjastolle suuntautuva autoliikenne ohjataan opastein hiekkakentälle. Koulutaksien jättö- ja hakupaikka on hiekkakentällä. Myös pyöräilijät ja jalankulkijat kulkevat koululle ja kirjastolle hiekkakentän kautta. Koululle johtavaa asvalttitietä ei siis käytetäkään tavallisesti! Ainoastaan ruokakuljetus, postiauto ja työmaa-autot käyttävät asvalttitietä. Pyydän kuljettajia olemaan tarkkaavaisia viikon aikana, jotta huomaatte liikennejärjestelymuutokset.

Oppilaiden välituntialue pysyy muutoin samana, mutta hiekkakentältä ja kirjaston kulmalta rajautuu todennäköisesti osa välituntialueesta pois.

Maanantaina aamunavauksessa urakoitsija tulee kertomaan lisää koulun henkilökunnalle ja oppilaille rakennusurakkaan liittyvistä ja etenkin turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Kiitos kaikille! T. Leila , johtajaopettaja

UUSI LUKUVUOSI 2016-2017, UUDET JA VANHAT OPPILAAT

Tervetuloa aloittamaan tai jatkamaan koulutaivalta Luhangan kunnan peruskoulussa ke 10.8.2016. Tammijärven koulussa opiskellaan ensimmäisellä kouluviikolla ke-pe klo. 8.15-12.30. Lukujärjestyksiä alamme noudattaa ma 15.8.2016 alkaen.

Otathan mukaan kouluun seuraavat koulutarvikkeet: reppu, ruokaliina (muovinen tai kankainen), pieni käsipyyhe, sisäkengät ja tietysti kiloittain reipasta ja iloista mieltä. Mukaasi tarvitset myös hyvää käytöstä, uteliaisuutta, innostusta ja pitkäjänteisyyttä, sillä niitä tarvitaan elämässä paljon.

Koulutaksiyrittäjinä toimivat tulevana lukuvuonna tutut kuljettajat Erkki ja ja Tapio.
Tässä yhteystiedot:

Kivistö Tapio p. 0400 544 152 (Luhangan kirkonkylän, Sysmäntien, Luhangantien ja Tammijärven alueella asuvien oppilaiden kyydit.)

Tuominen Erkki p. 0400 241 650 (Hartolan, Joutsan, Jyväskylän Putkilahden, Lempään ja Tammijärven alueella asuvien oppilaiden kyydit.)

Jos olet uusi oppilas tai kuljetuksissasi on muutoksia olen yhteydessä vanhempiisi elokuun alussa ja kerron, miten ja millä sinä kuljet koulumatkasi. Huoltajat voivat olla itsekin yhteydessä suoraan kuljettajaan koulunaloitusviikolla, jos on kysyttävää. Taksiautoilijoilta saat tiedon, siitä mistä ja mihin aikaan sinut aamulla noudetaan ja päivällä tuodaan, koskee myös ensimmäistä kouluaamua.

Koulukuljetusraja on edelleen 2km. Aamun bussilinjaa hyödynnetään. Kulkiessasi koulumatkat taksilla tai bussilla muistathan odotella taksia tai bussia rauhassa ja käyttäytyä kohteliaasti ja rauhallisesti. Jos olet sairaana tai muuten et kulje koulumatkaa taksilla, vanhemmat ilmoittavat muutoksista suoraan taksinkuljettajalle.


HUOM! Aiempina vuosina bussilla kulkevat ovat saaneet bussikortin. Anssin Tilausliikenne, joka liikennöi kyseistä linjaa, kertoi, että tänä vuonna bussikortteja ei tarvitse jakaa oppilaillemme lainkaan. Niinpä lapsesi vain nousee bussiin, tervehtii ja istahtaa paikoilleen! Koulu toimittaa oppilaslistat bussiyhtiölle, jotta he tietävät oppilasmäärän ja muuta sellaista.

Maltathan vielä odottaa jonkin aikaa ja sitten saat aloittaa opintiesi! Jos sinulla tai vanhemmillasi on epäselvyyksiä kouluasioissa, ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun.

Ystävällisin terveisin Tammijärven koulun johtajaopettaja

Leila Qvist-Pettersson p. 040 3479 217