≡ Navigointi

Tammijärven koulu

UUSI LUKUVUOSI 2017-2018, UUDET JA VANHAT OPPILAAT

Tervetuloa aloittamaan tai jatkamaan koulutaivalta Luhangan kunnan esi- ja peruskoulussa, Luhangan koulussa, ke 9.8.2017. Ensimmäinen lukuvuosi uudessa koulurakennuksessa alkaa. Opiskelemme ensimmäisellä kouluviikolla ke-pe klo. 8.30-12.45. Lukujärjestyksiä alamme noudattaa ma 14.8.2017 alkaen.

Tärkeimmät mukaan otettavat koulutarvikkeet: reppu, pieni käsipyyhe, sisäkengät ja tietysti kiloittain reipasta ja iloista mieltä. Mukaan tulee ottaa myös hyvää käytöstä, uteliaisuutta, innostusta, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä, sillä niitä tarvitaan elämässä paljon.

Saattoliikenne ohjautuu uuden koulurakennuksen parkkipaikan reunaan. Jättöpaikasta oppilaat siirtyvät vanhalle tutulle välituntialueelle. Kellojen soidessa ensimmäisen oppitunnin alkamisen merkiksi, oppilaat kerääntyvät luokittain uuden koulurakennuksen pääoven edustalle.

Koulutaksiyrittäjänä toimii tulevana lukuvuonna ainakin Erkki Tuominen. Tässä yhteystiedot:

Tuominen Erkki p. 0400 241 650 (Hartolan, Joutsan, Jyväskylän Putkilahden, Lempään ja Tammijärven alueella asuvien oppilaiden kyydit.)

Olen elokuun alussa yhteydessä uusien oppilaiden huoltajiin ja niiden oppilaiden huoltajiin, joilla on muutoksia koulukuljetuksissa. Kerron, miten ja millä lapsi kulkee koulumatkansa. Huoltajat voivat olla itsekin yhteydessä suoraan kuljettajaan koulunaloitusviikolla, jos on kysyttävää. Taksiautoilijoilta saat tiedon, siitä mistä ja mihin aikaan lapsi aamulla noudetaan ja päivällä tuodaan, koskee myös ensimmäistä kouluaamua. Koulukuljetusraja on edelleen 2km. Lapsen kulkiessa koulumatkat taksilla tai bussilla tulee muistaa odotella taksia tai bussia rauhassa ja käyttäytyä kohteliaasti ja rauhallisesti. Olemme sopineet, että koulumatkoilla ei käytetä matkapuhelimia "huvitarkoitukseen". Jos lapsi on sairaana tai muuten ei kulje koulumatkaa taksilla, huoltajat ilmoittavat muutoksista suoraan taksinkuljettajalle.

Aamun bussivuoroa Luhangasta Joutsaan hyödynnetään koulukuljetuksissa. Bussivuoron lähtöaikaa Luhangan kirkonkylältä on myöhäistetty hieman. Bussi lähtee kirkonkylältä kouluaamuisin klo. 7.55.


HUOM! Monina vuosina bussilla kulkevat ovat saaneet bussikortin. Anssin Tilausliikenne, joka liikennöi kyseistä linjaa, on kertonut, että bussikortteja ei jaeta oppilaillemme lainkaan. Niinpä oppilas vain nousee bussiin, tervehtii ja istahtaa paikoilleen! Koulu toimittaa oppilaslistat bussiyhtiölle, jotta he tietävät oppilasmäärän ja muuta sellaista.

Maltathan vielä odottaa jonkin aikaa ja sitten saat aloittaa opintiesi! Jos teillä on epäselvyyksiä kouluasioissa, ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun.

Ystävällisin terveisin Luhangan koulun johtajaopettaja

Leila Qvist-Pettersson p. 040 3479 217

TIEDOTE TAMMIJÄRVEN KOULUN VÄELLE 15.3.2017

TIEDOTE TAMMIJÄRVEN KOULUN VÄELLE 15.3.2017

Luhangan kunnanvaltuusto on kokouksessaan 9.3.2017 tehnyt päätöksen koskien ulkopaikkakuntalaisia Tammijärven koulussa 1.8.2017 alkaen. Seuraavaksi lainaus pöytäkirjasta §7:

” Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy 1.8.2017 lukien myös ulkopaikkakuntalaisia oppilaita Luhangan kouluun ja järjestää heille kunnan kustantamat oppilaskuljetukset erikseen laadittavan reittisuunnitelman mukaisena.

Päätös: Kunnanvaltuusto hyväksyi äänin 12-3 kunnanhallituksen ehdotuksen.”

Suureksi ilokseni voin siis johtajaopettajana toivottaa kaikki nykyiset koulumme Jyväskylän putkilahtelaiset, joutsalaiset ja hartolalaiset oppilaat seuraavasta lukuvuodesta 2017-2018 eteenpäin ilman määräaikaa, tervetulleeksi Tammijärven koulun (nimenmuutos: 1.8.2017 Luhangan koulun) oppilaaksi. Myös uudet oppilaat ovat tervetulleita koulumme oppilaiksi kyseisiltä alueilta.

Teen kevään aikana uudet oppilaaksiottopäätökset oppilaille, joiden vanhemmat ovat ilmoittaneet minulle alkuvuodesta kirjallisena, että lapsi jatkaa koulumme oppilaana.

Tammijärven koulun johtajaopettaja,

Leila Qvist-Pettersson p. 040 3479 217

KENKÄKAAOS!

Koulun henkilökunta toivoo hartaimmin, että huoltajat merkitsisivät lastensa vaatteisiin - erityisesti Kuoma-kenkiin - lapsen nimen tai jonkin muun tunnuksen, mistä lapsi tunnistaa helposti omat vaatteensa koululla. Näin vältetään tilanteet, joiss...