Kauhanojan koulu

Tervetuloa Kauhanojalle!

koulu.jpg

Tervehdys koteihin!

Kesäloma alkaa taas olla loppusuoralla ja siellä kodeissakin alkaa varmaan katseet suuntautumaan tulevaan lukuvuoteen. Koulukuljetuslistat on laitettu taas kaupungin nettisivuille osoitteeseen http://www.loimaa.fi/koulukuljetukset

Mikäli et löydä lastasi listoista tai siellä on jotakin epäselvää, niin ota heti yhteyttä. Listoissa voi olla virheitä ja lisäksi ne ovat meidän koulun osalta vähän sekavat, kun samoissa autoissa on muidenkin koulujen oppilaita. Kesällä tuli kuljetuksiin isoja muutoksia, koska Tilausliikenne jäi pois koulukuljetuksista ja heidän autoilleen piti löytää nopeasti uudet autoilijat.

Perjantaista alkaen mennäänkin sitten lukujärjestyksen mukaan, jonka oppilaat saavat ensimmäisenä koulupäivänä.

Sitten kaupungin suunnasta pyörällä ja kävellen kulkeville tiedoksi. Vanhan Hämeentien alkukohta entisen Helanderin teurastamon kohdalta suljetaan liikenteeltä. Tie tullaan katkaisemaan kokonaan syksyn aikana. Se tienpätkä on yrityksen tontilla ja on siis yksityisaluetta. Lisäksi siinä tontilla liikkuu paljon rekkoja ja isoja kuormaajia, joten siinä kulkeminen ei ole turvallistakaan. Eli jatkossa joudutte kulkemaan Hämeentien reunaa pitkin. Muistetaan silloin varovaisuus liikenteessä. Toivotaan, että kaupungin päättäjät saisivat aikaan siihen pyörätien Vanhalle Hämeentielle saakka!

Terveisin,
Jari Schwartz, rehtori


Kauhanojan koulu on rauhallinen maaseutukoulu vain 5 km Loimaalta Forssaan päin. Tarjoamme rauhallisen ja luonnonläheisen oppimisympäristön lähellä Loimaan keskustaa. Koulun tiloissa toimivat myös Kauhanojan päiväkoti ja esikoulu. Koulu järjestää aamu- ja iltapäivähoidon. Aamuhoito alkaa klo 7.30 ja iltapäivähoito päättyy klo 16.30.

Voikin sanoa, että kaikki lapsiperheen palvelut löytyvät saman katon alta. Siksi koulumme onkin hyvä vaihtoehto myös hieman kauempaakin tuleville oppilaille. Koulussamme toimivat luokat 1-6 sekä kaksi tukiluokkaa. Oppilaita on tällä hetkellä 63.

Kauhanojan koulu on koulu, jossa voi käydä koulua koko alakoulun ykkösluokasta kuutoseen asti. Tulkaa rohkeasti käymään ja ottakaa yhteyttä meihin. Kerromme koulustamme mielellämme teille!
Tervetuloa käymään ja tutustumaan viihtyisään kouluumme keskellä maaseutua!