≡ Navigointi

Loimaan lukio

LOIMAAN LUKIO

Loimaan lukio on noin 260 opiskelijan monipuolinen, seutukunnallinen yleislukio. Laaja kurssitarjontamme takaa, että pystymme menestyksekkäästi vastaamaan ylioppilastutkinnon vaatimuksiin.

Kurssitarjontaamme täydentää urheilulinja, joka antaa lajissaan valmentautuville nuorille joustavan mahdollisuuden yhdistää urheilu lukio-opiskeluun.
TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN ETURINTAMASSA

Loimaan lukio on varautunut hyvin tulevaan sähköiseen ylioppilastutkintoon. Koulussamme on langaton verkko opiskelijoiden vapaassa käytössä sekä kannettavia tietokoneita että tablettitietokoneita. Opiskelijamme saavat hyvät tiedolliset ja taidolliset valmiudet sähköiseen ylioppilaskokeeseen ja jatko-opintoihin.
KANSAINVÄLISYYS OSANA LUKIO-OPINTOJA

Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää kielitaitoaan ja luoda kansainvälisiä suhteita jo lukioaikana. Parhaillaan toteutuu vuosina 2014-2016 projekti Your Entrepreneurial Skills- Y.E.S for Future. Siinä on mukana koulut Loimaan lukion ohella Unkarista, Sloveniasta ja Espanjasta. Osallistuminen kansainväliseen projektiin on mainiota käytännön kielitaidon harjoittelua ja lisäksi voi saada elinikäisiä ystävyyssuhteita ulkomaalaisista nuorista.