8. Sekalaisia pelejä

Sovelluksia ja linkkejä

- Rush hour -sovellus on pulmapeli, missä kuljetetaan punainen auto pois pelikentältä muita autoja liikuttelemalla. Kehittää loogista ajattelua ja päättelyä.

- Möllit-sovelluksessa ohjaat Möllejä ja ratkaiset haastavia kenttiä! Opi kaikkien neljän hahmon erikoiskyvyt ja auta heitä pelastamaan kristallien vaikutuksesta ilkikuriseksi muuttunut ystävänsä. Möllit on uudenlainen seikkailu- ja pulmapeli, jota voi pelata joko yksin tai jopa neljä pelaajaa yhdessä – yhdellä laitteella. Pelaajat ohjaavat neljää hahmoa matkallaan erilaisten haastavien ja ongelmanratkaisukykyä vaativien kenttien läpi. Kaikilla hahmoilla on yksilölliset kyvyt ja ominaisuudet. Hahmojen täytyy toimia yhdessä ratkaistakseen kentät ja löytääkseen kadonneen ystävänsä.

- VEKTOR
on CognitionMatters -säätiön kehittämä harjoituspeli. Pelissä harjoitellaan matematiikkaa visuaalisen tuen avulla. Matematiikan oppimisen tukemiseksi pelissä harjoitellaan myös visuo-spatiaalista työmuistia, mentaalista rotaatiota, visuo-spatiaalista konstruktiota ja visuo-spatiaalista päättelyä. Matematiikka alkaa lukukäsitteestä edeten laskutehtäviin (+,–) aina desimaaliluvuilla asti. Peli mukautuu pelaajan taitotasolle kaikissa sen sisällöissä.

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti