Lievestuoreen koulu

KYSELY: Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallinen tutkimus poikkeusolojen aikaisesta opetuksesta

Vastaa kyselyyn linkin kautta:

https://educationhelsinki.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_54qaurtFpB9FKw5?kunta=410&koulu=6105


Lisätietoa:

Hyvä oppilas

Koulusi oppilaat osallistuvat tutkimukseen, jonka avulla kerätään tietoa oppilaiden oppimisesta ja hyvinvoinnista tämän kevään poikkeusolojen aikana. Myös huoltajasi ovat saaneet tiedon tutkimuksesta. Toivomme, että osallistut tutkimukseen vastaamalla kyselyyn alla olevan linkin kautta. Vastauksesi ovat tärkeitä, jotta opetusta voidaan parantaa tulevaisuudessa.

Vastauksesi tallentuvat nimettömästi eivätkä opettajat tai huoltajat näe vastauksiasi. Antamasi vastaukset yhdistetään koulutasolla virallisiin tilasto- ja rekisteriaineistoihin sekä muiden vastaajaryhmien kyselyaineistoihin (opettajat, huoltajat, rehtorit ja oppilashuolto- ja muu henkilöstö). Osallistuminen on vapaaehtoista ja sen voi keskeyttää milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Vastauksesi tallentuvat automaattisesti ja kyselyyn vastaamisen voi keskeyttää välillä. Palaa kuitenkin vastaamaan lomake loppuun samaa laitetta, selainta ja linkkiä käyttäen. Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin 20 minuuttia.

Vastaamalla oppilaille tarkoitettuun kyselyyn alla olevan linkin kautta annat suostumuksesi vastaustesi käyttöön tutkimustarkoituksiin. Toivomme, että vastaisit kyselyyn 31.5.2020 mennessä.

Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Tulevien ekaluokkalaisten huoltajille tiedoksi!

Hyvät tulevat ekaluokkalaisten huoltajat! 

Teidän huoltajatunnukset on avattu wilmaan käytettäväksi ja siellä on ensimmäinen tiedote koskien koulunaloitusta Lievestuoreella. 

Lisäksi teille tulee postitse kaikki sama tieto, joka olisi muuten kerrottu tutustumispäivänä ja vanhempainillassa. 

Pidetään yhteyttä!

Lievestuoreen koulu, luokat 1-9

Kaikki Lievestuoreen koululaiset käyvät koulua Laurinkylällä lukuvuodesta 2019-2020 alkaen! 

Peda.net-sivuja uudistetaan. Klikkaa vasemmasta reunasta "Lievestuoreen koulu 1-9" päästäksesi Lievestuoreen koulun sivuille!

Yhteystiedot

Paula Pöyhönen   Rehtori   040 1821453 
Eija Riippa  Apulaisrehtori  040 6841424
Merja Suutarinen  Apulaisrehtori  050 3153454
Susanna Pynnönen   Koulusihteeri (koulukuljetukset)   040 7712383
Vesa-Pekka Rautio   Vahtimestari   040 1847877