Lapinlahden lukion oppimisympäristö

Tiedote 15.4.2020: Ateriakorvaus Lapinlahden kunnassa etäopetuksen aikana

Palvelulautakunta päätti kokouksessaan 3.4.2020, että Lapinlahden kunta korvaa etäopiskelijoiden kouluruokailua osto-oikeussetelillä. Setelin arvo tulee olemaan 1,25€/oppilas/koulupäivä. Korvaus maksetaan siltä osin kuin etäopiskelu on toteutunut eli mahdolliset lähikoulupäivät vähennetään setelin arvosta. Osto-oikeussetelit käyvät Lapinlahden alueen ruokakaupoissa: Lapinlahden ja Varpaisjärven S-Marketit, K-Market Ruokamestari, K-Kauppa Nissinen ja Alapitkän Eväskori.

Wilmassa on ajalla 15.-22.4.2020 avoinna lomake, jolla kysytään, haluaako huoltaja/täysi-ikäinen opiskelija hyödyntää etäopetusjakson ajalta ateriakorvauksen. Tämä lupa koskee koko etäopetusjaksoa 18.3. alkaen sinne saakka kuin se tulee kestämään. Lupa on lapsikohtainen eli on käytävä antamassa jokaisen perheen oppilaan osalta erikseen. Vain Wilman lomakkeen kautta ajoissa tulleet ilmoitukset huomioidaan.

HUOM! Lomakkeet löytyy vain Wilman selainversiosta.

Ajalta 18.3.-30.4.2020 setelit postitetaan vk 18-19 aikana. Tämä seteli on voimassa 31.5.2020 saakka. Toukokuun osalta postitus tapahtuu lopummalla toukokuuta riippuen poikkeusajan kestosta.

Osto-oikeusseteli tulee käyttää yhdellä ostokerralla ja se jätetään kassalle allekirjoitettuna. Kauppa toimittaa setelin kuitteineen laskun liitteenä koulutoimistoon. Osto-oikeussetelillä saa ostaa vain elintarvikkeita (sis. alv 14%). Perheille, joilla on monta oppilasta, postitetaan setelit oppilaskohtaisesti.

Lisätietoja:
Merja Korhonen, sivistysosaston palvelusihteeri
merja.korhonen@lapinlahti.fi
040 488 3052