Pihkainmäen koulu

Pihkainmäen koulu

Koulumme sijaitsee Kuopiossa, Pihkainmäen kylässä. Pihkainmäki sijaitsee Sinisen tien (Mt 551) varressa. Karttulan keskustaan on 21 km ja Kuopion torille 25 km.

Koulullamme vuonna 2004 valmistuneessa peruskorjauksessa koulua laajennettiin ja vanhat tilat laitettiin ajanmukaiseen kuntoon. Koulun kanssa samassa pihapiirissä toimii myös päiväkoti. Koulun välittömässä läheisyydessä on hyvät mahdollisuudet monipuoliselle harrastustoiminnalle. Koulussamme on lukuvuonna 2017-2018 139 oppilasta, joita luotsaa 6 luokanopettajaa, esiopettaja, erityisluokanopettaja, erityisopettaja, englannin opettaja, saksan ja ortodoksisen uskonnon opettaja. Heidän lisäksi koululla on kolme koulunkäynnin ohjaajaa, terveydenhoitaja ja koulukuraattori. Koululla toimii myös oma iltapäiväkerho.

Koululla pyörii useita erilaisia kerhoja ja moderni liikuntasali tarjoaa hienot mahdollisuudet monipuoliselle liikunnalle ja erilaisille tilaisuuksille. Koulun välittömässä läheisyydessä on myös valaistu pururata (talvella hiihtolatu), jalkapallokenttä ja luistelukaukalo.

Kouluna olemma mukana mm. seuraavissa hankkeissa, jotka ovatkin isossa osassa koulumme toimintaa: Verso, ja Liikkuva koulu

Koulumme löytyy myös Facebookista eli nuamakirjasta sekä instagramista, joten eiku seuraamaan aktiivisesti toimintaamme.


Pihkainmaenkoulu.jpgKoulun tapahtumakalenteri

Taikaesitys koulun salissa: TAIKAA KIUSAAMISTA VASTAAN

Lisää tapahtumia: maaliskuu 2018 huhtikuu 2018

Seuraavat tapahtumat

Taikaesitys koulun salissa: TAIKAA KIUSAAMISTA VASTAAN

Uudessa koulukiusaamisen vastaisessa esityksessä käsittelen koulukiusaamiseen liittyviä teemoja, kuten kiusaamista sosiaalisessa mediassa ja kiusaamiseen puuttumista. Hauska taikaesitys saa lapset osallistumaan ja kiusaamisaiheita käsitellään hienovaraisesti, jolloin esitys ei tunnu tuputtamiselta. Käytän esityksessä useita vapaaehtoisia, jotka saavat kiitokseksi pienen lahjan.

Sivuhenkilönä somessa -työpajapäivä Karttulassa 6.luokkalaisille

Karttulan Lions Club lahjoittaa Punainen Sulka -keräyksen tuoton syrjäytymistä ehkäisevään toimintaa koululle. Tällä rahalla järjestetään Sivuhenkilönä somessa -työpajat 6. - 8 / 9. -luokille. Lionsit haluaisivat myös Pihkiksen kutoset mukaan.

Koulubussilla meno (lähtö terminaalista n. 8.00) ja paluu Pihkikseen vakiovuorolla n. klo 11.00

Tilaa tämä sivu

Oppilaiden, opettajien ja huoltajien kannattaa lisätä tämä sivu omalle Peda.net-sivulleen (klikkaa "Tilaa" ja rastita "Näytä kohde omissa linkeissä".

Ensiksi joudut huoltajana siis rekisteröimään itsellesi tunnuksen, kaikilla koulumme oppilailla tunnukset alkavat jo olemaankin, koska ympäristö on yksi tärkeimmistä opiskelun välineistämme tällä hetkellä.