Haapaniemen koulu

Haapaniemen koulu

Haapaniemen koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Mölymäellä Savon Sanomat Areenan kupeessa. Koulussamme on noin 370 oppilasta.

Haapaniemen koulun tehtävänä on yhteistyössä oppilaiden vanhempien ja koko kouluyhteisön kanssa luoda turvallinen ja viihtyisä oppimis- ja kasvuympäristö.

Koulumme keskeisiä painopistealueita ovat:
- laadukas ja monimuotoinen yleis- ja erityisopetus
- musiikkikasvatus

Perusopetuksen tavoitteena koulussamme on yksilöllisen oppimisen turvaaminen huomioiden kouluyhteisön erityisosaaminen ja käytettävissä olevat resurssit.
Musiikkikasvatuksen tehtävänä koulussamme on lasten ja nuorten jatkuva kiinnostus musiikkiin ja sen harrastamiseen. Tähän pyrimme antamalla musiikista perustietoja ja -taitoja, edistämällä yhteistoimintavalmiuksia ja kehittämällä luovaa ilmaisukykyä.
Erityisopetuksen tavoitteena koulussamme on auttaa oppilaita, joilla on oppimisvaikeuksia.
Erityisluokalla annettava opetus tarjoaa tukea sitä tarvitseville oppilaille. Oppilaita integroidaan perusopetusryhmiin.

IMG_1291.JPG

Koulun tapahtumakalenteri

KalPa:n kouluvierailu
Kodin ja koulun päivä
IP-kerhot kiinni

Lisää tapahtumia: syyskuu 2018 lokakuu 2018

Seuraavat tapahtumat

Kodin ja koulun päivä

Hei oppilaiden vanhemmat ja läheiset sekä koulun henkilökunta

Olette lämpimästi tervetulleita Kodin ja Koulun Päivään pe 28.9. Haapaniemen koululle. Tämän vuoden teemana on: Muistinko kiittää?

Teillä on mahdollisuus tulla mukaan oppitunneille ja välitunneille. Lisäksi teillä on mahdollisuus keskustella henkilökunnan kanssa vaikka kahvi-/teekupin ääressä opettajanhuoneessa. Opettajat tiedottavat Wilmalla oman luokkansa päivästä, mikäli siinä on jotain poikkeavaa.

Mikäli joku teistä vanhemmista tai oppilaan läheisistä haluatte vaikka lukea oppilaille sadun, sopikaa asiasta etukäteen oppilaan opettajan kanssa Wilmalla tai soittamalla opettajalle. Linkki: opettajien yhteystiedotMuistinko kiittää?

Valtakunnallisen Kodin ja Koulun Päivän teemana vuonna 2018 on kiitoskulttuuri. Miten voisimme yhdessä kannustaa ja kiittää toisiamme; Vanhempia, oppilaita, opettajia, ohjaajia, isovanhempia, kavereita ja tukijoita?


Tässä muutamia videoita Kodin ja koulun päivän teemasta kiitoskulttuuri:

Syysterveisin: Jussi Kukkola