Avoimet työpaikat

Reaaliaineiden opettajan sijaisuus, lv. 2018-2019

Kuhmoisten yhtenäiskoulu hakee lukuvuodelle 2018 -19 määräaikaista päätoimista reaaliaineiden tuntiopettajaa, sijaisuus

Opetettavat aineet ovat lukion ja perusopetuksen historia, psykologia, filosofia ja uskonto. Tehtävä alkaa 1.8.2018, tehtävänä kesto määräytyy virkavapauden vahvistuttua. 

Arvostamme valittavalta alan monipuolista työkokemusta erityisesti lukiossa, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tieto- ja viestintäteknologian osaaminen sekä soveltaminen omassa opetuksessaan luetaan hakijalle eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Kelpoisuutta osoittaviin todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 6§ 2 momentin edellyttämä rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 6.4.2018 klo 15.00.

Hakemukset pyydämme ensisijaisesti toimittamaan sähköisessä osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja rehtori Jaana Hartus, p. 040 561 8210 tai jaana.hartus(at)kuhmoinen.fi

Kuhmoinen on yli 2300 asukkaan vireä mökkikunta Päijänteen rannalla. Kunnan talous on vahva ja sijainti hyvä Jyväskylän-Lahden-Tampereen työssäkäyntialueella. Noin 190 oppilaan yhtenäiskoulussamme on esi-ja perusopetus sekä lukio. Opetusryhmät ovat pieniä. Savuton työpaikka.

 

Tuntiopettaja, liikunnan ja terveystiedon opettajan sijaisuus lv 2018 - 19

Kuhmoisten yhtenäiskoulussa on haettavana lukuvuodelle 2018 - 19 tuntiopettajan tehtävä, sijaisuus, opetusaineena perusopetuksen ja lukion liikunta ja terveystieto.

Etsimme joukkoomme opettamisen ammattilaista, jolla on sekä kykyä että halua kehittää innovatiivisia, laaja-alaisia ja joustavia opetusratkaisuja. Koulumme on mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa. Liikuntaa opetetaan sekaryhmissä kaikilla luokilla.

Arvostamme valittavalta alan monipuolista työkokemusta eri kouluasteilta, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tieto- ja viestintäteknologian osaaminen, kehittämishalukkuus sekä niiden soveltaminen omassa opetuksessaan luetaan hakijalle eduksi. Työ alkaa 6.8.2018, määräaikaisuus varmistuu sijaistettavan määräaikaisuuden vahvistuttua.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 3.4.2018 klo 15.00. Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja rehtori Jaana Hartus, p. 040 561 8210 tai jaana.hartus(at)kuhmoinen.fi


Kuhmoinen on yli 2300 asukkaan vireä mökkikunta Päijänteen rannalla. Kunnan talous on vahva ja sijainti hyvä Jyväskylän-Lahden-Tampereen työssäkäyntialueella. Noin 190 oppilaan Yhtenäiskoulussamme on esi-ja perusopetus sekä lukio. Opetusryhmät ovat pieniä.Tuntiopettajia ja sijaisia Kuhmoisten yhtenäiskoululle lv 2018 - 19

Kuhmoisten yhtenäiskoululla tarvitaan tuntiopettajia ja eri aineiden sekä luokanopettajien sijaisia eri mittaisiin sijaisuuksiin lukuvuodelle 2018 -19. Opettavia aineita on taito- ja taideaineet, tvt sekä luokanopettajan tehtävät, tehtävän aika 1 päivästä useampaan kuukauteen. Viikkotuntimäärä vaihtelee opetettavan aineen mukaan 1 - 7 vvh. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei-kelpoiset huomioidaan. Kuntarekryn kautta, keväällä 2018 haussa olleiden määräaikaisten paikkojen hakemukset huomioidaan, ellei niitä ole erityisesti kielletty käyttämästä muissa rekrytoinneissa.  

Pidempiaikaisissa sijaisuuksissa tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus ja cv lähetetään 3.4.2018 mennessä mieluiten sähköpostilla yhtenaiskoulu@kuhmoinen.fi tai osoitteella Kuhmoisten yhtenäiskoulu, Länkipohjantie 64, 17800 Kuhmoinen . Kuoreen merkintä ”opettajahaku". Hakemuksia ei palauteta. Kelpoisuutta osoittaviin todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Lisätietoja rehtori Jaana Hartus, p. 040 561 8210 tai jaana.hartus(at)kuhmoinen.fi


Kuhmoinen on yli 2300 asukkaan vireä mökkikunta Päijänteen rannalla. Kunnan talous on vahva ja sijainti hyvä Jyväskylän-Lahden-Tampereen työssäkäyntialueella. Noin 190 oppilaan Yhtenäiskoulussamme on esi-ja perusopetus sekä lukio. Opetusryhmät ovat pieniä.

Sijaisia yhtenäiskoululle - opettajat ja koulunkäyntiavustajat

Koululla tarvitaan eri aineiden sekä luokanopettajien sijaisia eri mittaisiin sijaisuuksiin. Ilmoittaudu sijaisrekisteriin rehtorille.

Koulunkäyntiavustajat työskentelevät yhteistyössä opettajan ja luokasta riippuen muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen pääasiassa erityistä tukea tarvitsevia oppilaita koulupäivän aikana. Tehtävän kuvaan kuuluu koulutyössä ohjaaminen yleisopetuksen opetusryhmissä sekä tarvittaessa myös erityisopetuksen pienryhmässä ja esiopetuksen ryhmässä. Lisäksi tehtävään voi kuulua iltapäivätoiminnan ohjaaminen.

Pidempiaikaisissa sijaisuuksissa tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Jatkuva haku.

Hakemus ja cv lähetetään mieluiten sähköpostilla juha.nupponen@kuhmoinen.fi tai osoitteella Kuhmoisten yhtenäiskoulu, Länkipohjantie 64, 17800 Kuhmoinen. Kuoreen merkintä ”sijaisuus" . Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja vs. rehtori Juha Nupponen p. 040 561 8210 tai juha.nupponen(at)kuhmoinen.fiKuhmoinen on yli 2300 asukkaan vireä mökkikunta Päijänteen rannalla. Kunnan talous on vahva ja sijainti hyvä Jyväskylän-Lahden-Tampereen työssäkäyntialueella. Noin 200 oppilaan Yhtenäiskoulussamme on esi-ja perusopetus sekä lukio. Opetusryhmät ovat pieniä.