Järjestyssäännöt

Koulun järjestyssäännöt

1. Tulen kouluun ja oppitunneille ajoissa.

2. Käyttäydyn asiallisesti ja rauhallisesti. Huolehdin omista töistäni ja annan muille työrauhan.

3. Oleskelen välitunnilla koululla yhdessä sovituissa tiloissa tai alueella. Poistun koulun alueelta vain opettajan luvalla.

4. Huolehdin omalta osaltani kouluympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä sekä koulun yhteisestä omaisuudesta. Polkupyöräni tai mopedini pidän koulupäivän ajan niille varatuilla paikoilla.

5. Tiedän, että kivien, lumipallojen tai muiden esineiden heittelyllä aiheutan vaaran tai harmin muille ja itselleni, joten en sitä tee. Pelaamista varten on koululla pelivälineitä.

6. En kiusaa ketään.

7. Tulen kouluun sään vaatimusten mukaisesti siististi ja asiallisesti pukeutuneena. Jätän ulkovaatteet, kengät, reput ja muut vastaavat niille varatuille paikoille.

8. Ruokailen terveellisesti koulun ruokalassa ja noudatan hyviä ruokailutapoja. Opettaja valvoo luokkansa ruokailua. En tuo kouluun epäterveellisiä välipaloja.

9. Pidän puhelimeni äänettömällä ja poissa näkyvistä oppituntien ja ruokailun aikana. Huolehdin, että puhelimen käyttöni ei aiheuta häiriötä toisille missään tilanteissa.

10. Tupakkatuotteet ja päihteet ovat kiellettyjä. Kiellettyjä ovat myös aineet ja esineet, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä tai omaisuutta.