e-luokka

Oppilaiden ajatuksia e-luokasta syksyllä 2019

- Meidän luokka on rauhallinen ja täällä ei kiusata.
- Täällä voi rauhassa opiskella.
- Kaikki leikkii yhdessä.
- Täällä ei huudeta eikä ole meteliä.
- Meidän koulu on ihana.

E-luokan omat sivut

Tervetuloa E-luokan omille sivuille!

E-luokan erityisluokanopettajana toimii Mirkka Jalonen-Alava ja ohjaajana Eija Soini. Yhteydenotot opettajaan mieluiten wilman, reissuvihkon tai puhelimen kautta. Puh.nro 0400 207 521. Sähköposti: etunimi.sukunimi@keuruu.fi. Muistettavista asioista tiedotetaan wilman kautta. 

Lukuvuonna 2019-2020 pienryhmässämme on 8+2 kakkosluokkalaista. Integraatioluokkamme ovat mahdollisuuksien mukaan 2A ja 2B (liikunta, musiikki tms.). 

Äidinkielessä lukuläksyt painottuvat yleensä maanantaille ja keskiviikolle. Tehtäväkirjasta tiistaisin ja torstaisin. Myös muu lukeminen on tärkeää.
Oppilaat saavat myös SanomaPron Bingel-tunnukset usean oppiaineen vapaaehtoiseen harjoitteluun. Näissä tarvitsee myös aikuisen olla apuna: 
https://www.bingel.fi/bingel/ 

Kirjastossa käydään kerran kuukaudessa (yleensä kuun ensimmäinen tai toinen viikko) ja välillä on lelupäivää ym. Kirjastossa ei tarvitse olla omaa korttia mukana. Oppilaat voivat lainata pulpettikirjan luokan kortilla. Luokan kortilla lainattavia kirjoja ei saa viedä kotiin.

Liikuntaa on 2h/vko. Liikunnassa omat varusteet (luistelussa kypärä ja luistimet, hiihdossa sukset ja sauvat, uinnissa uikkarit, pyyhe ja uimalasit) ovat suositeltavia, mutta koulultamme ja uimahallilta löytyy sekalaisia kokoja lainaksi. Ulkoliikuntaa aina sään salliessa. Ulos voidaan mennä myös muilla oppitunneilla, mikä päivä vaan, joten sään mukainen varustus on aina tärkeää. Koulumme on kengätön koulu, joten sisäkengät tai varasukat reppuun mukaan.

Hyödyllisiä linkkejä: