Liikunta

Liikunta

Syyslomaan asti liikumme ulkona, jos sää vain sallii. 

Sateen varalta reppuun kannattaa pakata sisäliikuntavarusteet. Pussia voi säilyttää naulakolla odottamassa sadepäivää. Sisäliikuntatunnin jälkeen pussi viedään aina kotiin.


Ulkoliikunta: Verkkarit tai tuulipuku ja lenkkarit. Vaihtopaita ja –sukat mukaan reppuun. Ulkoliikuntatuntien jälkeen ei tarvitse käydä suihkussa ( saa toki käydä), mutta paidan vaihto on suotavaa.

Sisäliikunta: Verkkarit, shortsit tai trikoot ja T-paita, toppi tai jumppapuku ja pyyhe. Sisäliikuntatuntien jälkeen käydään suihkussa.

Pitkien hiusten tulee olla turvallisuussyistä kiinni liikuntatunnilla.

Talviliikunta: Sukset ja luistimet sekä kypärä. Säänmukainen pukeutuminen, joka soveltuu liikkumiseen. Vaihtoalusasu ja sukat hikoontuneiden tilalle.

Liikuntatunnilta vapauttaminen

Liikunnasta saa vapautuksen terveydenhoitajan tai lääkärintodistuksen perusteella.
Jos lapsi on sairas lapsella tai hän on toipilas, tulee vanhempien ilmoittaa siitä opettajalle, esim. Wilman välityksellä. Tällöin voimme katsoa, miten lapsen on parasta ottaa osaa tunnille tai olla kokonaan syrjässä.




Liikuntaa on tänä vuonna maanantaisin ja perjantaisin. Syyslomaan asti liikumme pääsääntöisesti ulkona. Pukeudu liikuntapäivinä joustavaan asuun (ei farkut) ja jalkaan lenkkarit tms. Sateen sattuessa siirrymme saliin. Sateisena päivänä kannattaa varautua sisäliikuntavaatetuksella.
Mukavaa liikuntavuotta!