Tutkimus

Kysely oppilasarvioinnista liikuntaa ja terveystietoa opettaville

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, kyselylinkki on nyt sulkeutunut. Saimme teiltä arvokasta tietoa arviointiosaamisen kehittämiseksi!

Arviointihankkeen tiimi

---

Millaista on hyvä oppilasarviointi? Tämä ja monet muut arvioinnin periaatteet ja käytänteet ovat herättäneet kysymyksiä opetussuunnitelmien ja koulumaailman muuttuessa. Arviointi on opetustyön keskeinen työkalu, joka haastaa ja kiinnostaa monia. 

Pyydämme nyt liikuntaa ja terveystietoa opettavia opettajia vastaamaan hankkeen kyselyyn. Kyselyssä voit kertoa käsityksistäsi oppilasarvioinnista, arvioinnin toteuttamisesta ja omista arviointivalmiuksistasi liikunnassa ja terveystiedossa.

Hanke järjestää liikunnan ja terveystiedon arvioinnista täydennyskoulutusta ensi lukuvuoden 2019–2020 aikana. Vastaamalla kyselyyn vaikutat arviointikoulutusten sisältöön!

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä vastauksia voida yhdistää tiettyihin vastaajiin. Vastaa 24.5.2019 mennessä. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja vastaaminen kestää vain 10–15 minuuttia.



Lisätietoa kyselystä antaa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan tutkijatohtori Henna Haapala, henna.l.haapala (a) jyu.fi, p. 040 682 3143.

Vastauksesi on tärkeä!