Kansainvälisyyskokonaisuus ja KV-passi

Kansainvälisyyttä - taitoja tulevaisuutta varten!

Kansainvälisyys on keskeinen osa lukiokoulutusta.

Joutsan lukion opiskelijana pääset nauttimaan perus lukioarjessa Kotikansainvälisyydestä eli hankit kansainvälistä kokemusta ja vieraiden kulttuurien tuntemusta kotimaassa Joutsan lukion opetussuunnitelman mukaisilla kursseilla sekä lukuvuoden aikana järjestettävissä kansainvälisissä tapahtumissa, joissa pääset tapaamaan kansainvälisiä vieraita.
Joutsan lukiossa voit opiskella englannin ja ruotsin lisäksi myös saksaa, espanjaa tai ranskaa. Lisäksi verkkokurssien kautta mahdollistuvat myös vaikkapa japaninkielen opinnot.

Jos haluat lähteä ulkomaille kansainvälistymään, preppaamme sinut matkaan yhteistyökumppaneidemme kanssa tai järjestämme yhdessä ikimuistoisen projektimatkan.

Jokainen Joutsan lukiossa opiskeleva lukiolainen voi halutessaan painottaa lukio-opinnoissaan erityisesti kansainvälisyyttä suorittamalla Kansainvälisten opintojen kokonaisuuden, jonka tavoitteena on suorittaa Lukiolaisen kansainvälisyyspassi. Vasemman palstan linkistä Kansainvälisten opintojen kokonaisuus pääset tutkailemaan opintokonaisuuden sisältöä ja suoritusohjeita.