Vko 35

VKO 35

Tällä viikolla jatkoimme Minä itse-teemaa. Haastatteluja jatkettiin vielä ja lisäksi opettelimme kuvaamaan iPadilla: Jokainen lapsi sai ottaa itsestään ”selfien”, joka sitten myöhemmin löytyy tulostettuna omista kansioista.

Metsäretkeilimme tällä viikolla harjun maastossa. Kävimme katsastamassa eskareiden majapaikan, ja söimme siellä eväät. Metsäretkellä löysimme ison, punaisen kärpässienen, jota jäimme ihmettelemään. Puhuimme, miksi sitä ei voi syödä ja miksi on myös parempi olla siihen koskematta. Kärpässienestä riitti juttua vielä monta päivää, ja yhdessä päätettiinkin, että askarrellaan omat kärpässienet/tai jokin muu sieni leivosia koristamaan.

Metsäretkellä punaisen sienen innoittamana, etsimme myös muita punaisia asioita, joita metsästä voisi löytyä…ja löytyihän niitä; puna-apila, vadelma, puolukka, pihlajanmarja sekä punaisia mustikanlehtiä.

Tällä viikolla pääsimme myös liikkumaan koulun liikuntasalille. Vettä satoi matkalla kaatamalla, mutta eipä se tahtia haitannut: sadekamppeet päälle ja mars liikenteeseen J Salilla leikimme palloilla ja harjoittelimme musiikin tahdissa liikkumista ja pysähtymistä.

Viikon päätti musiikkipläjäys. Lauloimme jo tuttuja lauluja ja leikimme leikkejä. Opettelimme myös pari uutta laulua/leikkiä ja soitimme soittimilla.

Katsotaan,mitä keksitään seuraavalle viikolle…;)

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentin