Kehittäjäsivusto

Muutosloki

Kaikki blogimerkinnät

5.11.2014 Lisätty linkkilistamoduuli ja bugikorjauksia

Tekijä: Juha Lahti
Järjestelmän moduuleihin on nyt lisätty linkkilista. Samalla yksittäisten linkki-dokumenttityyppien lisääminen suoraan sivulle on poistettu, koska näitä käytettiin erittäin vähän. Myös linkkien luonti/muokkausnäkymää on yksinkertaistettu. Jo luodut linkit jatkavat toimintaansa, mutta jatkossa linkki-dokumentit ovat käytössä ainoastaan linkkilistassa ja palautuskansiossa.

Poistamisen kuittausnäkymää on myös muutettu. Varmistuskoodia vaaditaan nyt aina kun ollaan poistamassa useampaa kohdetta kerralla. Lisäksi mikäli poistettava kohde on tilattuna poistajan omiin linkkeihin, muistutetaan tästä ja tarjotaan vinkkiä pelkän linkkitilauksen poistoon. Tämä siitä syystä, että muutamia kertoja nimenomaan tilattua linkkiä poistettaessa onkin päädytty virheellisesti poistamaan itse sisältö.

Päivityksessä oli mukana jälleen taas useampia bugikorjauksia eri puolille järjestelmää.

Sivuvaikutuksena päivitys aiheutti pienen ongelman työjonon käsittelyssä, joka näkyi mm. ilmoitusten toimituksen ja kopioiden tekemisen pysähtymisenä. Virhe on nyt korjattu ja työjono purkautunut automaattisesti. Pahoittelut tästä.

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti