Kehittäjäsivusto

Muutosloki

30.10.2018 Korjauspäivitys

Järjestelmään on tehty jälleen päivitys. Isoimmat muutokset:
  • Parannettu merkittävästi isojen kokonaisuuksien oppimisen seurannan suorituskykyä.
  • Korjattu kuvissa "näytä vain kuva" -toiminnon toimintaa erityisesti ylläpitäjän käyttöliittymässä.
  • Tekstissä olevien linkkien automaattista linkitystä on muutettu varmatoimisemmaksi.
  • Lomakkeissa aukkotehtävien automaattista korjaamista on muutettu hyväksymään tietyillä teknisillä yksityiskohdilla eroavat vastaukset samanarvoisiksi. Tämän pitäisi auttaa esimerkiksi heittomerkkien kirjoittamisessa iPad-laitteilla, jotka lähettävät teknisesti heittomerkin sijaan yksinkertaisen oikeanpuoleisen lainausmerkin.
  • Järjestelmä osaa nyt automaattisesti korjata joidenkin selaimien lähettämän virheellisen polun (jos selain ei noudata standardia RFC 3987, arvataan, että selain on lähettänyt polun oikeasti Windows-1252-merkistöllä) ja antaa virheilmoituksen sijaan todennäköisesti toivotun sisällön.
  • Palveluun on lisätty Ellibs-moduuli (tämän moduulin käyttö edellytää lisäksi asiakkuutta Ellibs e-kirjastopalveluun)
Lisäksi järjestelmään on tehty useita muutoksia "pellin alle", joiden ei pitäisi näkyä normaalissa käytössä muuten, kuin suorituskyvyn paranemisena.

20.8.2018 MPASSid ja JYU Login rekisteröitymiseen, uusia tapahtumia tietosuojalokiin ja useita teknisiä korjauksia sekä parannuksia

Tämä päivitys lisäsi rekisteröitymisen MPASSid ja JYU Login kirjautumisilla.

Myös tietosuojalokiin on lisätty merkinnät sähköpostin kautta tehdyistä salasanan uudistamisista sekä tunnuksen poistopyynnöistä.

Sivujen html-rakennetta on hiukan muutettu joissain näkymissä ja tämä saattaa aiheuttaa pieniä muutostarpeita sivuilla joille on tehty räätälöityjä CSS-tyylejä.

Lisäksi useita pieniä korjauksia havaittuihin ongelmiin sekä otettu käyttöön uudempien selaimien tarjoamia tietoturvaa parantavia ominaisuuksia.

Päivityksessä ilmeni pieni ongelma kalenterimoduulin sisältävillä sivuilla, jota ei havaittu testauksessa, mutta tämä saatiin korjattua noin 10 minuutissa havaitsemisesta. Pahoittelut tästä häiriöstä.

26.6.2018 Korjattu käyttäjätietojen hakuindeksi

Elasticsearch-hakumoottorin päivityksessä ilmeni tekninen ongelma, jonka seurauksena uusien tai muokattujen tunnusten tiedot eivät päivittyneet hakuindeksiin, eikä käyttäjiä siten löytynyt käyttäjähaulla.

Ongelma on nyt korjattu ja kaikkien tunnusten tiedot indeksoitu jälleen ajantasaisina.