Kehittäjäsivusto

Muutosloki

20.8.2018 MPASSid ja JYU Login rekisteröitymiseen, uusia tapahtumia tietosuojalokiin ja useita teknisiä korjauksia sekä parannuksia

Tämä päivitys lisäsi rekisteröitymisen MPASSid ja JYU Login kirjautumisilla.

Myös tietosuojalokiin on lisätty merkinnät sähköpostin kautta tehdyistä salasanan uudistamisista sekä tunnuksen poistopyynnöistä.

Sivujen html-rakennetta on hiukan muutettu joissain näkymissä ja tämä saattaa aiheuttaa pieniä muutostarpeita sivuilla joille on tehty räätälöityjä CSS-tyylejä.

Lisäksi useita pieniä korjauksia havaittuihin ongelmiin sekä otettu käyttöön uudempien selaimien tarjoamia tietoturvaa parantavia ominaisuuksia.

Päivityksessä ilmeni pieni ongelma kalenterimoduulin sisältävillä sivuilla, jota ei havaittu testauksessa, mutta tämä saatiin korjattua noin 10 minuutissa havaitsemisesta. Pahoittelut tästä häiriöstä.

26.6.2018 Korjattu käyttäjätietojen hakuindeksi

Elasticsearch-hakumoottorin päivityksessä ilmeni tekninen ongelma, jonka seurauksena uusien tai muokattujen tunnusten tiedot eivät päivittyneet hakuindeksiin, eikä käyttäjiä siten löytynyt käyttäjähaulla.

Ongelma on nyt korjattu ja kaikkien tunnusten tiedot indeksoitu jälleen ajantasaisina.

25.5.2018 GDPR muutoksia ja pieniä korjauksia

  • Omat tiedot ja asetukset -sivulle Tietosuojaloki, josta löydät itseäsi koskevat tietoturvatapahtumat sekä tiedon henkilötietojesi käsittelystä ja käsittelijästä.
  • Omat tiedot ja asetukset -sivulle Tiedonsiirtoluvat toisiin palveluihin, johon kerätään lista palveluista (esimerkiksi oppimateriaalipalvelut), joihin olet hyväksynyt tietojesi siirron Peda.net-palvelusta. Ennen tietojen siirtämistä saat yhteenvedon siirrettävistä henkilötiedoista ja mitään tietoja ei siirretä ilman sinun hyväksyntääsi. Täällä voit myös halutessasi milloin tahansa perua aikaisemmin antamasi luvan tietojen siirrolle.
  • Omat tiedot ja asetukset -sivulle mahdollisuus pyytää tunnuksen poistoa.
  • Sivun alareunaan linkki "Yksityisyydensuoja", josta löytyy muun muassa Peda.net tietosuojailmoitus.
Lisäksi useita pienempiä korjauksia.