Kehittäjäsivusto

Muutosloki

25.5.2018 GDPR muutoksia ja pieniä korjauksia

  • Omat tiedot ja asetukset -sivulle Tietosuojaloki, josta löydät itseäsi koskevat tietoturvatapahtumat sekä tiedon henkilötietojesi käsittelystä ja käsittelijästä.
  • Omat tiedot ja asetukset -sivulle Tiedonsiirtoluvat toisiin palveluihin, johon kerätään lista palveluista (esimerkiksi oppimateriaalipalvelut), joihin olet hyväksynyt tietojesi siirron Peda.net-palvelusta. Ennen tietojen siirtämistä saat yhteenvedon siirrettävistä henkilötiedoista ja mitään tietoja ei siirretä ilman sinun hyväksyntääsi. Täällä voit myös halutessasi milloin tahansa perua aikaisemmin antamasi luvan tietojen siirrolle.
  • Omat tiedot ja asetukset -sivulle mahdollisuus pyytää tunnuksen poistoa.
  • Sivun alareunaan linkki "Yksityisyydensuoja", josta löytyy muun muassa Peda.net tietosuojailmoitus.
Lisäksi useita pienempiä korjauksia.

23.4.2018 Pieniä korjauksia järjestelmään

Muutoksia ja korjauksia tässä päivityksessä:
  • Kehitetty arvioinnin käyttöliittymää selkeämmäksi.
  • Korjattu palvelun yhteensopivuutta eri selaimilla.
  • Korjattu tapahtumatorin ulkonäköä.
Lisäksi järjestelmään on tehty pieniä muutoksia "pellin alle", joiden pitäisi parantaa suorituskykyä ja toimintavarmuutta.

10.4.2018 Uusi arviointityöväline, uudistetut palautuskansioiden ja lomakkeiden palautusten listaukset sekä useita pienempiä korjauksia

Peda.net järjestelmään on nyt lisätty uusi arviointitoiminnallisuus OPS-arvioinnin toteuttamiseen.

Palautuskansioiden ja lomakkeiden palautusten listausnäkymä on myös uudistettu listaamaan palautukset henkilöittäin jaoteltuna. Vanha listaustapa on myös katseltavissa vaihtoehtoisena.

Palautuskansiot ja lomakkeet muodostavat myös yhteenvedon sivun osallistujista jotka eivät ole tehneet yhtään palautusta.

Lisäksi päivitys sisälsi suuren joukon pienempiä korjausia havaittuihin virheisiin ja ongelmiin.