Lukuvuosi 2018-2019

Hei

Alla lista Muhoksen lukioon hyväksytyistä - tervetuloa, olette tehneet hyvän valinnan. Jos nimesi puuttuu, syynä voi olla myös se, että olet Opintopolussa laittanut rastin kohtaan julkaisukielto.

Näet tilanteesi sähköpostiisi tulleen ilmoituksen kautta. Samassa sähköpostissa olleen linkin kautta voit myös vastaanottaa opiskelupaikan. Tai jos sinulla on tullut muutoksia suunnitelmiin, siitäkin koulun on tärkeä saada tieto.

Muhoksen lukion hyväksymiskirjeet on lähetetty eteenpäin. Kirjeiden pitäisi olla perillä 15.6. Jos olet hoitanut opiskelupaikan hyväksymisen linkin kautta Opintopolussa (näppärä helppo reitti!), sinun ei tarvitse palauttaa kirjeen alaosaa.


Aloitamme lukuvuoden 9.8.2018 klo 9.00 kirjaston auditroriossa. Muitathan, että sinun ei kannata hankkia etukäteen kirjoja eikä tietokonetta.

Mukavaa kesää!
Terveisin
Rehtori

Ajankohtaista

MUKAVAA KESÄÄ!

Seuraa Wilma-ilmoittelua elokuussa, että pysyt mukana!

Yhteishaku ja Muhoksen lukio
Jos olet yhteishaussa hakenut meille, sinulle tulee kesäkuussa kirje opiskelupaikan saamisesta. Palauta kirje tai käy netissä hyväksymässä opiskelupaikka mielellään mahdollisimman heti tiedon saavuttua (viimeistään kuitenkin 28.6.2018). Näin asia on hoidettu ja voit viettää rauhassa lomaa. Jos et olekaan tulossa meille, tee ilmoitus joka tapauksessa, mutta rastin paikka vaan on eri.

Entäs jos olet päässyt muualle, mutta haluatkin Muhoksen lukioon? Tarkista, että lukuaineiden keskiarvo on sinulla vähintään 6,75. Ilmoita siihen toiseen oppilaitokseen, että et ota sieltä opiskelupaikkaa vastaan. Täytä sitten Opintopolussa täydennyshaussa hakemus meille. Kannattaa myös soittaa rehtorille...

Viimeistään elokuun alussa kaikki lukiolaisemme saavat postia ainakin rehtorilta, mutta todennäköisesti myös opolta. Saat vinkkejä ensimmäisille koulupäiville.

Muhoksen lukiossa syksyllä 2018 aloittavien ei kannata hankkia tietokonetta kesällä lukio-opintoja varten. Lukiolaisille on kunnassa jo 57 konetta paketeissa odottamassa elokuuta. Siitä onkin laitettu jo tietoa Wilmassa oman kunnan yseille.

Mukavaa kesää kaikille!