Keski-Suomen verkkokurssitarjotin

Maakunnallinen verkkokurssitarjotin

Kuva2.png
business-15822__180.jpg
Maakunnallinen verkkokurssitarjotin kokoaa samalle sivustolle keskisuomalaisia verkkokursseja, jotka tarjotaan toisen asteen ja korkea-asteen oppilaitoksista toisen asteen opiskelijoille. Verkkokurssit toimivat nimensä mukaisesti verkossa, joten kursseja voi suorittaa paikasta riippumatta: opiskelemiseen tarvitaan vain tietokone ja Internet-yhteys.Tarjottimen verkkokurssit on ensisijaisesti tarkoitettu keskisuomalaisille toimijoille, mutta tarvittaessa kursseja voidaan avata muillekin kiinnostuneille.

Huom! Osana Omalle polulle korkeakouluun -projektia pilotoidaan myös kursseja, joissa voi olla jonkin verran kontaktiopetusta esim. korkeakoulukampuksilla. Kunkin kurssin kurssitiedoissa on tästä tarkemmat ohjeet eli tutustuthan tarkasti kurssikohtaisiin tietoihin.

Tavoitteena on tulevaisuudessa kehittää ja laajentaa maakunnallista verkkokurssitarjotinta. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan verkkokursseja maakunnallisesti, ota yhteyttä tarjottimen ylläpitäjään. Ylläpitäjä ottaa myös mielellään vastaan tarjottimeen liittyviä kehittämisehdotuksia.

Verkkokurssitarjottimen kursseja pääsee katselemaan ilman kirjautumista sivustolle. Kurssien lisäämiseen ja muokkaamiseen sekä kurssi-ilmoittautumisiin tarvitaan sekä peda.net-tunnukset, jotka voi tehdä itse, että erilliset oikeudet, jotka saa kurssitarjottimen ylläpitäjältä.Lukiot täyttävät ensimmäisen kurssin ostamisen yhteydessä sopimuksen, jonka pohja löytyy tämän tekstin lopusta liitteenä.

Verkkokurssitarjotin on rakennettu Keski-Suomen lukiohankkeen voimin keväällä 2013. Hankkeen hallinnoijana toimii Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.

Liitteet:

Kansikuva
Omalle polulle korkeakouluun