Kylmäojan koulu

Rehtorin blogi

Syksy jatkuu... 3.10.2018

Arvoisa pedanetin sivujemme lukija

Koulutyö on päässyt hyvään vauhtiin ja syysloma on edessä reilun viikon päästä.
Olemme pitäneet kaikille luokka-asteille omat vanhempainillat ja olin itse läsnä niissä kaikissa.
Vanhempia kiinnosti normaalien arkirutiiniasioiden ohella mahdollinen uusi yhtenäiskoulu Kylmäojalle. En osannut siitä antaa paljoa faktatietoa, koska sitä ei vielä ole, mutta tiedän suunnitelmien etenevän kunnan johdon tasolla.
Koulumme on saanut viime vuoteen verrattuna 40 prosenttia lisää laaja-alaisen erityisopettajan työpanosta. Nyt meillä on erityisopettajia koulussamme kaksi, joista toinen on yhden päivän viikossa Ahokalan koulussa. Itse olen Ahokkalan koulun johtajana oman toimeni ohella syyslukauden ajan. Käyn Ahokkalassa kaksi kertaa viikossa ja käytämme tietoteknisiä yhteyksiä hyväksi koulun etäjohtamisessa.
Lisääntyneen laaja-alaisen erityisopetuksen resurssin myötä voi koulumme toimia entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin kaikkien koulumme oppilaaksiottoalueen oppilaiden lähikouluna. Pyrimme siihen, että jatkossa siirtoja erityiskoulun pienluokille tarvitsisi tehdä entistä vähemmmän. Kehittelemme jatkuvasti koulussamme toimintamalleja, jotka mahdollistavat toimintammme inklusiivista toimintamllia toteuttavana lähikouluna.
Koulullamme on omat facebook-sivut, joiden kautta pyrimme kertomaan koulumme arjesta. Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan.

Jatkan tätä blogia lähiaikoina.

Yhteistyöterveisin, Anssi Rauma, rehtoriSuomi100

Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia lähettää mitään.