Alahärmän Kirkonkylän koulu

Tervetuloa koulumme kotisivuille!

IMG 0040
Alahärmän Kirkonkylän alakoulu sijaitsee samassa yhteydessä Alahärmän yläkoulun ja lukion kanssa Kauhavan kaupungin Alahärmän kaupunginosassa.

Koulussa on seuraavat luokat: yksi  esiluokka ja luokat 1A, 1B, 2A, 2B, 3, 3-4, 4, 5, 5- 6 ja 6 sekä 2 pienryhmää. Koulussa työskentelee myös englannninkielen lehtori ja laaja-alainen erityisopettaja sekä 13 koulunkäynnin ohjaajaa.

Esikoululaisten aamu- ja iltapäivähoito järjestetään koululla. Koulussa järjestetään myös aamu- ja iltapäivätoimintaa 1. ja 2. -luokkien oppilaille klo 07.00 - 17.00 välisenä aikana.


Koulun toiminta-ajatuksena on oppimisen ja koulutyön sujuminen myönteisessä ja turvallisessa ympäristössä. Koulun toiminnan painopiste ja monialainen oppimiskokonaisuus on Hyvinvointi ja turvallisuus.


Hyvinvointi ja turvallisuus ovat koulumme tärkeitä arvoja. Tavoitteena on, että jokainen koulun aikuinen ja oppilas on sitoutunut omalla päivittäisellä toiminnallaan edistämään ja tukemaan fyysisen ympäristön turvallisuutta tukevia toimitatapoja mm. koulun järjestyssääntöjä noudattamalla.