≡ Navigointi

Kannuksen lukio

Uutta hakijoille!

Kannuksen lukiolla on opiskelija-asuntola, johon mahtuu 14 opiskelijaa. Asuntolassa jokaiselle asukkaalle on oma huone. Keittiö- ja pesutilat ovat yhteiset. Huoneet ovat kalustamattomia. Vuokra on 130 €/kk sis. lämmityksen, sähkön ja veden. Asukkaan on varauduttava mahdollisesti nettimokkulan käyttöön.

Alustavan varauksen asuntolaan voi tehdä sen jälkeen, kun on hakenut Kannuksen lukioon Opintopolussa. Soluasunnot on tarkoitettu ensisijaisesti muualta tuleville opiskelijoille. Voit jättää alustavan varauksen sähköpostitse osoitteeseen telle.suikkola@edu.kannus.fi.

Lisätietoja voi kysyä Kannuksen lukion rehtorilta numerosta 044 4745 410.

KANNUKSEN LUKIO – SINUN VALINTASI!

Kannuksen lukiossa voi opiskella aikuislinjalla​, yleislinjalla tai eläinlääketieteellisellä linjalla. Lukiomme on lisäksi mukana valtakunnallisessa tuntijakokokeilussa, jossa opiskelijan mahdollisuutta valita reaaliaineissa itseään kiinnostavia aineita on lisätty.

Olemme myös mukana Pohjois-Pohjanmaan etälukioverkostossa (eLukio), joka tarjoaa lukiokurssit verkko-opintoina. eLukion kautta voi opiskella mm. harvinaisempia kieliä, kuten kiinaa tai japania. Etenkin aikuisopiskelijalle mahdollisuus opiskella ajasta ja paikasta riippumatta on tärkeää.

Lukio toimii luokattomana lukiona, jossa on viisijaksojärjestelmä. Kurssitarjottimella annetaan eri vuosiluokille suositukset, joiden mukaan opiskellen lukion voi suorittaa kolmessa vuodessa. Tarvittaessa opiskeluun voi käyttää aikaa myös useampia vuosia.

Lukio tekee yhteistyötä Keski-Pohjanmaan muiden 2. asteen oppilaitosten kanssa tarjoamalla yhtyeisen kurssitarjottimen. Keski-Pohjanmaan Maaseutuopiston Kannuksen yksikön kanssa tarjoamme mahdollisuuden myös yhdistelmätutkintoon.