Kankaisten koulu

Ajankohtaista

Wilmassa on internet-selaimen kautta enemmän sisältöä

Tiesithän, että sovelluskaupan ilmainen mobiilisovelluksella et saa aivan kaikkia Wilman toimintoja käyttöösi. Laajemmassa internetsovelluksessa näkyvät mm. Wilman kautta jaetut linkit ja tiedot oppilaan koulukuljetuksesta. Siellä onnistuu myös hakemusten tekeminen (pidemmät poissaolot, iltapäivätoiminta) ja huoltajan määrittelemät luvat esim. oppilaan valokuvaamiseen koulussa.

Puhelimella pääset kirjautumaan täysversioon puhelimen internetselaimella (laitteesta riippuen esim. Chrome, Firefox, Edge, Explorer, Safari...) menemällä osoitteeseen https://kangasniemi.inschool.fi ja kirjautumalla siellä omilla tunnuksillasi.

Sekä internet- että mobiilisovelluksessa kannattaa käydä tarkistamassa Asetuksissa, millaiset ilmoitusasetukset haluat käyttöön - Wilma lähettää siis puhelimeen/sähköpostiin ilmoituksen uusista viesteistä, tiedotteista ja tuntimerkinnöistä. Joskus ilmoitusten näkyminen puhelimessa vaatii myös puhelinasetusten muokkaamista.

Tietoa koulukuljetuksesta

Lukuvuoden koulukuljetusten reitistö on valmis. Kunkin oppilaan aamukyydin tieto löytyy oppilaan Wilmasta lomakkeet - välilehdeltä, joka löytyy yläpalkin valikosta napauttamalla kolmen viivan kuvaketta. Tämä toiminto ei toimi mobiilisovelluksessa. Älypuhelimellakin pääsee Wilman tähän tiedostoon käyttämällä internet-selainta osoitteessa www.kangasniemi.inschool.fi.

Koulun päätyttyä koulukuljetus kotiin lähtee reiteittäin (osittain myös reittejä yhdistellen) lukujärjestyksen mukaisesti noin puolen tunnin sisällä oppitunnin päättymisestä. Mikäli oppilaalla on odotustunti, ilmoitamme asiasta suoraan kullekin huoltajalle.

Kuljetusreittien kartat sekä kunnan koulukuljetusten periaatteet löytyvät kunnan kotisivuilta osoitteesta www.kangasniemi.fi/palveluopas/opetustoimi/koulukuljetukset. Sivulta voi ladata koulukyytien koulukuljetusoppaan, joka on lisättynä myös Wilman linkkeihin.

Ystävällisin terveisin

Annukka Hukari, apulaisrehtori
puh 040 760 9938