Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta

Kangasniemen kunta järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen piirissä oleville 3.-9.-luokkalaisille. Mukaan otetaan myös esikoululaisia sikäli kun ryhmissä on tilaa.

Lisätietoja iltapäivätoiminnasta Kangasniemen kunnan verkkosivuilla.

Hakeminen ensi lukuvuoden toimintaan on alkanut. Toiminta kohdennetaan ensisijaisesti 1.-2.-luokkien oppilaille ja erityisen tuen oppilaille. Esikoululaiset voivat hakea iltapäivätoimintaan ja mukaan pääsee sikäli, kun ryhmiin mahtuu. Huom! Täytä hakemus, vaikka oppilas olisi ollut toiminnassa mukana jo aiemmin!

 • Ilmoittautuminen tapahtuu koululle 15.6. mennessä.
  Tee hakemus mieluiten Wilman kautta: Hakemukset ja päätökset -välilehtiTee uusi hakemus (oik. reuna) → Hakemus iltapäivätoimintaan.
  Mikäli Wilman käyttö ei ole mahdollista, paperilomakkeen saa koululta tai päivähoitopaikasta ja sen voi palauttaa koululle, päiväkotiin tai kunnantalon
  YP-pisteeseen.
  Ilmoittautua voi myöhemminkin, ryhmän perustaminen tehdään kuitenkin 15.6. mennessä tulleiden ilmoittautumisten perusteella.
 • Rehtori tekee päätöksen ryhmistä kesäkuun loppuun mennessä.

Esikoululaiset kuuluvat vielä varhaiskasvatuksen piiriin, joten he voivat hakea myös varhaiskasvatuksen hoitopaikkaa esikoulun jälkeiselle ajalle. Esikoulua on ma-pe neljä tuntia päivässä (keskustaajama klo 8.30-12.30 tai kyläkoulut klo 8.00-12.00).

Esikoululaiset voivat hakea myös molempiin ryhmiin (varhaiskasvatus ja koululaisten iltapäivätoiminta), silloin tulee tehdä kaksi erillistä hakemusta, toinen varhaiskasvatukseen ja toinen koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan. Koululaiset eivät enää kuulu varhaiskasvatuksen piiriin, mutta jos tilaa on, voidaan koululaisiakin varhaiskasvatukseen ottaa.

 • Hakeminen koululaisten iltapäivätoimintaan Wilman kautta tai paperilomakkeella.
 • Varhaiskasvatukseen hakeminen eDaisy-ohjelman kautta.

Lisätietoja asiasta

Päiväkodin johtaja Henna Forss p. 040 678 3020

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja Mika Huovinen p. 040 534 5785
Alakoulujen rehtori Mikko Nislin p. 040 665 0774

Toimistosihteeri Päivi Paappanen p. 040 678 1006