Tietoja kurssista MAB4

Kurssin Teams -ryhmä:

Ope: Timo Nenonen
sähköposti: timo.nenonen@edu.joensuu.fi

Opetussuunnitelma: Joensuun Aikuislukio - Matematiikka
Yleistä:

- Kurssi aloitetaan etäopetuksena ja opiskelu tapahtuu lukujärjestyksen mukaan etäyhteyksillä.
- Kaikki poissaolot on selvitettävä.
- Jos poissaoloja yli 6h, kurssi voi katketa. HETI yhteyttä opettajaan!
- Poissaoloista on tarkemmin Riverian opinto-oppaassa

- Kurssi on 32h. Mukaan on laskettu koeviikolla pidettävä kurssikoe (4h).
- Kurssiarvosana määräytyy kurssin kokeen sekä jatkuvan arvioinnin mukaan asteikolla 4 - 10.
- Arvosanan saamisen edellytyksenä on, että kaikki poissaolot on selvitetty ja kurssilla palautettavaksi määrätyt tehtävät ovat tehty hyvin ja palautettu kurssin aikana.
- Tukiopetusta saa yleensä, kun kysyy opettajalta. Ope varmistaa asian vielä rehtorilta. Tukiopetus tapahtuu muutoin vapaana aikana, 1-2 h kerrallaan ja pienryhmässä.
- Kokeita, joiden arvosanat alkavat numeroilla 4 tai 5 saa uusia yhden kerran opettajan kanssa etukäteen sopien. Uusinta pitää tehdä seuraavan jakson aikana. Parempi arvosana jää voimaan. Uusintakokeita ei tällä hetkellä järjestetä koululla, vaan niistä pitää sopia open kanssa henkilökohtaisesti.
- Kesken jäänyttä kurssisuoritusta voi vielä täydentää, mutta se on tehtävä heti seuraavan jakson aikana ja open kanssa etukäteen sopien. Keskeneräinen kurssi katoaa ja nollautuu seuraavan jakson jälkeen ja kurssi pitää suorittaa kokonaan uudestaan, jos siitä haluaa kurssisuorituksen rekisteriin.

Välineet kurssilla:
- Kannettava tietokone ja etäyhteys
- Kirja (uusi TEKIJÄ –sarja, MAB4).
- Laskin (sama kuin fysiikassa, eli ohjelmistolisenssi TI-Nspire CAS -laskimeen).

Painetun kirjan videorikasteet saa myös nopeasti näkyviin älypuhelimeen ladattavan SanomaPro:n Arttu -sovelluksen avulla.


Kurssin oma materiaalikansio löytyy OneDrive -pilvestä. Linkki sivupalkin linkkilistassa. Sisältää muistiinpanot, tiivistelmiä, malliratkaisuja ja esimerkkejä Nspirellä ratkottuna.