Nettipohjaisia musiikkiohjelmia
http://errozero.co.uk/acid-machine/
Nimensä mukaisesti acid-musiikin tekoon sopiva nettipohja kahdella syntetisaattorilla ja rumpukoneella. Helppo oppia. Säveliä voi asetella palkkeina piano rolliin ja melkein aina saa toimivaa musiikkia aikaiseksi.
http://nicroto.github.io/viktor/
Nettisyntetisaattori. Vaikkei ohjelmalla pystykään äänittämään, sillä oppii käyttämään analogisyntetisaattoreiden perustoimintoja ja ruuvailemaan valmiista soundeista omanlaisiaan.
https://looplabs.com/
Lähinnä elektronisen musiikin luontiin tarkoitettu työkalu. Sosiaalinen ympäristö, jossa voi myös chattailla muiden musiikintekijöiden kanssa ja saada palautetta. Laajat looppikirjastot. Vaatii kirjautumisen!
https://soundation.com/
Garageband-tyyppinen, mutta suppeampi musiikinteko-ohjelma. Jonkin verran efektejä yms. käytössä ilmaisversiossakin.
https://www.audiotool.com/
Ohjelman parasta antia on opetella käyttämään klassisia elektronisia rumpukoneita ja luoda niillä biittejä.
https://www.soundtrap.com/
Myös vähän Garageband-tyyppinen musiikinteko-ohjelma. Voi käyttää looppikirjastoa tai soittaa itse. Kirjautuminen vaatii Office365-, Google- tai Facebook-tilin.
https://www.ujam.com/
Virheilmoitusten vuoksi en päässyt testaamaan.
http://www.audiosauna.com/
Audiosaunalla voi luoda piano roll-pohjalle musiikkia kahden eri syntikan avulla. Perustoimintoja on helppo oppia käyttämään.
http://www.html5drummachine.com/
Rolandin legendaarista TR-808 -rumpukonetta (
hämäävästi muistuttava rumpukoneohjelma. Oman patterninsa pystyy tallentamaan .wav-muodossa ja siirtämään vaikkapa Garagebandiin musiikkinsa rytmiraidaksi.
http://www.pulseboy.com/
Hyvin yksinkertainen, 8-bittisillä soundeilla varustettu tracker-tyyppinen musiikkiohjelma.
http://www.websynths.com/
Webbipohjainen syntetisaattori, jonka soittoliittymä on hyvin pelkistetty. Soundien muokkaaminen ja luominen on kuitenkin tehty hyvin monipuoliseksi ja ohjelmaa käyttämällä oppii myös perinteisten analogisyntetisaattoreiden soundinmuodostusta.