RUB2, jakso 5, Kanniainen

TEETKÖ KOKEEN KESKIVIIKKONA 14.4.?

JOS TEET RUB2-KOKEEN KESKIVIIKKONA 14.4. KLO 17.00-19.00, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIVIESTI OK SIITÄ SÄHKÖPOSTIOSOITTEESTA, JOHON KOEPÄIVÄNÄ VOI LÄHETTÄÄ KOELINKIN.

LÄHETÄ VIESTI (MUUTA EI TARVITSE KIRJOITTAA KUIN OK) VIIMEISTÄÄN TIISTAINA 13.4. KLO 20.00 OSOITTEESEEN janne.kanniainen@tyk.fi

Jos ja kun saat vastausviestin OK, nimesi on merkitty kokeeseen osallistuvien listaan ja asia on kohdaltasi kunnossa.

Jos sinua on pyydetty kertomaan oikea nimesi (mitään nimimerkkejä tyyliin Tarzan, Nobody, Guess who? tai muita vastaavia ei Wilmaan voida rekisteröidä), se kannattaa kertoa, muuten et voi tehdä koetta.

JOS ET LÄHETÄ VAHVISTUSVIESTIÄ TIISTAINA 13.4. KLO 20.00 MENNESSÄ, SINULLE EI LÄHETETÄ KOEPÄIVÄNÄ LINKKIÄ (ELI ET VOI TEHDÄ KOETTA).

MUISTATHAN, ETTÄ MAANANTAINA 12.4. ON KOTIAINEEN VIIMEINEN PALUTUSPÄIVÄ. AINEIDEN OTSIKOT (= kirjan sivunumerot) KURSSIOHJELMASSA.

JOS ON EPÄSELVYYKSIÄ, OTA YHTEYTTÄ. 

Tervetuloa RUB2-kurssille!


Kurssiohjelma löytyy oikealta ylhäältä kohdasta KURSSIOHJELMA. Ohjelma on laitettu PDF-muotoon, jotta rivit eivät hyppele. 

Kappaleiden ÄÄNITETIEDOSTOT löytyvät oikealta kurssiohjelman alta.

Hyviä KIELIOPPIVIDEOITA ja POWER POINT -esityksiä löytyy vasemman puolen valikosta.

TESTITEHTÄVÄT, jotka myös löytyvät vasemmalta, kannattaa tehdä ja tarkistaa (oikeat vastaukset tehtävien lopussa) viimeistään ennen koetta.

Kirjan tehtävien oikeat vastaukset löytyvät vasemmalta kohdasta OIKEITA VASTAUKSIA. Oikeita vastauksia laitetaan perjantaisin niihin tehtäviin, jotka siihen mennessä on tarkistettu.

Aina, jos on kysyttävää, tule kysymään GoogleMeetiin, aineohjaukseen tai kysy sähköpostitse.

Terveisin JK