Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Toiminnan tarkoituksena on tarjota pienille koululaisille monipuolista, laadukasta ja virkistävää toimintaa turvallisessa aikuisen valvomassa ympäristössä. Aamu- ja iltapäiväkerhoissa on mahdollisuus niin askarteluun, leikkiin kuin ulkoiluunkin.

Iltapäivätoimintaan voivat osallistua 1.-2.-luokkalaiset sekä erityisopetuksessa olevat oppilaat. Kaikki iltapäiväkerhot toimivat koulujen tiloissa. Toimintaa ohjaa toimintasuunnitelma.Toimintaa järjestetään koulupäivien päätyttyä kello 16.00 asti. Oppilaat saavat kerhossa välipalan. Toiminta on maksullista, 50 € kuukaudessa.

Aamutoimintaa järjestetään koulun alusta joulukuuhun 2019. Toimintaa on jokaisena kouluaamuna (poislukien lauantai koulupäivät) tarvittaessa jo kello 7.30 alkaen. Toiminta on tarkoitettu vain ekaluokkalaisille. Aamupalaa ei aamutoiminnassa tarjota, mutta lapsi voi tuoda mukanaan pienet eväät. Toiminta on maksullista, 20€ kuukaudessa.

Aamu- ja Iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan hakemuksella (liitteenä), joka palautetaan koululle opettajalle tai toiminnan ohjaajalle.

Yksityiskohtaisempia tietoja kerhoista saa oman koulun rehtorilta, kerhonohjaajilta tai iltapäivätoiminnan koordinaattori Katariina Kulmalalta (03) 4141 5420 tai 040 481 9022
katariina.kulmala@edu.forssa.fi

Liitteet:

Hakemus ekaluokkalaisten aamutoimintaan
Hakemus Koululaisteniltapäivätoimintaan