Peda.net-uutiset

Kokemuksiani etäopetuksesta

Peda.netin käyttö koulussa
Mihin tarkoitukseen Peda.nettiä käytettiin etäopiskelun aikana?

Kuinka aktiivista Peda.netin käyttö teillä oli?
Kokemukseni Peda.netin käytöstä
Valitse kokemuksiisi sopivat väittämät:

Jatkossa

Tähän voit vielä kirjoittaa avoimet terveisesi Peda.netin väelle:


Onko sinulla ajatuksia, miten Peda.nettiä olisi syytä kehittää?


MinustaOlenIkäryhmä

Roskapostituksen esto
Valitse mikä tahansa numero, joka on suurempi kuin 2.

Peda.net-kuulumisia

Peda.netin käyttöliittymä uudistuu!

Tekijä: Mari Koskela
Kesäkuussa 2020 teemme Peda.netissä käytettävyys- ja ulkonäköuudistuksen. Kaikki aiemmin Peda.nettiin tekemäsi sisällöt säilyvät, joten uudistus ei edellytä sinulta toimenpiteitä. Peda.netin ulkoasu tulee muuttumaan modernimmaksi, ja helpotamme tiettyjen ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien käyttöä. 

Kesäkuun uudistus on käyttöliittymäuudistuksemme ensimmäinen vaihe. Ensimmäisessä vaiheessa uudistetaan käyttöliittymän ulkoasua, parannetaan navigointia sekä tuodaan uusia toiminnallisuuksia helpottamaan käyttöä. Uudistuksen myöhemmistä vaiheista ilmoitetaan erikseen sitten, kun ne ovat ajankohtaisia.

Käyttöliittymäuudistusta on tehty yhteistyössä käyttäjiemme kanssa. Näin olemme yhdessä voineet rakentaa paremmin teitä palvelevaa järjestelmää, jonka toivomme tukevan työtänne jatkossa entistä sujuvammin.

Jos olet organisaatiosi ylläpitäjä, ja olette muotoilleet sivujanne räätälöidyillä tyyleillä, ota yhteyttä info@peda.net, niin sovitaan tyylien sovittamisesta uuteen ulkoasuun.

Kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voitte ottaa yhteyttä info@peda.net

Terveisin Peda.netin tiimi

Tule seuraamaan Miinan blogia perjantaisin!

Minä olen Miina, moi!

Kerran viikossa perjantaisin Miina-koira kertoilee elämästään Miinan blogissa. Tule seuraamaan Miinan elämää Peda.netissä kevään 2020 ajan!

Miinan elämää -blogi Peda.netissä

Blogi on suunnattu alakouluille. Opettaja voi yhdessä oppilaidensa kanssa seurata blogia, ja keskustella blogin aiheista. Luokan kanssa yhdessä voidaan luoda luokkablogi, vaikkapa valitsemalla pehmolelu-maskotti, jonka elämästä kirjoitetaan ja sitä seuraillaan.

Mukavia lukuhetkiä!
00100dPORTRAIT_00100_BURST20200406124003568_COVER.jpg

Asiaa opettajalle

Kirjaudu sisään lähettääksesi tämä lomake

Nimesi:


Kerro, millaista asiaa sinulla on opettajalle:


Voit kopioida tämän moduulin luokkasi käyttöön painamalla Kopioi-nappulaa kun olet kirjautunut Peda.net-käyttäjä. Kopioidessasi kysytään, minne haluat kopion laittaa. Luokkasi sivuille saat sen kopioimalla luokkasi sivulla ollessasi sivun URL-osoitteen selaimen yläpalkista. Kun olet saanut tämän kopioitua oikeaan paikkaan, voit Muokkaa-nappulasta poistaa tämän tekstin. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä osoitteeseen info@peda.net. Huom! Kopioinnissa on toisinaan pientä viivettä palvelun lisääntyneiden käyttäjämäärien takia. Odota siirron valmistumista rauhassa.

Kirjaudu sisään lähettääksesi tämä lomake